Održana prva sjednica novog Upravnog Odbora FK Željezničar

Sinoć je u Plavom salonu putem video linka održana prva sjednica novog Upravnog odbora na čelu s novim predsjednikom Samirom Cerićem.

Protekli vikend Željezničar je dobio novog predsjednika i dva nova člana Upravnog Odbora. Novi predsjednik je Samir Ćerić, a Damir Osmović i Sam X. Li su pojačali Upravi Odbor.

Novooformljeni Upravni odbor sinoć je održao prvu sjednicu potvrdili su na zvaničnoj stranici kluba.

“Razgovaralo se po pitanju tekućih problema od finansija do usklađivanja statuta i novog modaliteta vezano za investicije i generalno razmatranje sljedećih koraka i načina na koji možemo u najkraćem vremenskom periodu postaviti Klub na zdrave noge. Na taj način želimo ući u kraj sezone uz nadu osvajanja jednog od trofeja. Sjednica je održana u punom sastavu izuzev gospodina Lija s kojim sam se čuo neposredno prije sjednice i s kojim ću ove sedmice razraditi novu strategiju po pitanju sponzorstva, investitora i sportsko-tehnoloških solucija, kazao je nakon sjednice Samir Cerić, predsjednik FK Željezničar, te naglasio da će Klub u narednom periodu o svemu blagovremenu informisati navijače putem svojim zvaničnih stranica”, stoji u zvaničnoj objavi kluba.

Sinoć je u Plavom salonu i putem video linka održana prva sjednica novog Upravnog odbora na čelu s predsjednikom Samirom Cerićem. 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Tuesday, 26 January 2021