Aljoša Čampara o Nijazu Musiću: ‘Išćeralo i njega’, aferim!

Nakon što je jučer Nijaz Musić isključen iz SDA, Aljoša Čampara, federalni minsitar MUP-a i bivši član SDA objavio je fotografiju s Musićem uz zanimljiv komentar.

Fotografiju na društvenoj mreži Facebook sa sada bivšim članom Stranke demokratske akcije uz opis “‘Išćeralo i njega”, te je dodao da ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže.

“E sad, misleći da to znaju sami, nije im niko skrenuo pažnju, da se trebaju očistiti korumpiranih, bahatih, neobrazovanih, a ne onih koji ukazuju na sve te devijantne pojave i pojedince koje ih čine”, dodao je Čampara.

Uz to je kazao kako je Nijaz isključen jer je objavio snimak na kojem se čuje kako SDA u BPK trguje Ministarstvom unutrašnjih poslova za 30.000 KM i bolnicom za 20.000 KM.

“Kažu – nanio im štetu. Ne zna se jel na imidž ili zbog propale trgovine, bit će da je ovo drugo. Aferim!” zaključio je u svojoj objavi Aljoša Čampara.

Podsjećamo da je 5. februara na sjednici Skupštine BPK Nijaz Musić iza skupštinske govornice reproducirao snimak razgovora poslanika Edima Fejzića i Sejada Tatarina, kao dokaz scenarija čiji su ceh, kako je naglasio, trebali platiti dopredsjedavajuća Velić, predsjedavajuća Milović, te ministrica unutrašnjih poslova Rišljanin.

Na snimku lošijeg kvaliteta pominju se i novčani iznosi vezani za smjene ministrice, ali i direktorice Kantonalne bolnice, o kojoj se tada nije raspravljalo.

‘Išćeralo i njega’
Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže!

E sad, misleći da to znaju sami, nije im…

Posted by Aljosa Campara on Utorak, 16. Februar 2021.