Momak koji je optužio Batka za krađu: Tvoje ruke su krvave, tvoja duša je pokvarena, smiješ nam se u lice

Na društvenoj mreži Facebook jutros se pojavila još jedna objava koja je dodatno potresla javnost, a u vezi slučaja Batka. 

Dakle, mladić, Admir Salkić, porijeklom iz Gračanice je optužio Batka za davanje lažne nade i krađe novca. “Ovaj čovjek me nije htio pogledat bez novca, kako on kaže nema ništa bez love”, napisao je u objavi na svom Facebook profilu mladić.

Admir se, kako kaže, bori se za život na hemodijalizi već deset godina dok gleda svoju krv i u tišini umire.

“Kada sam ja skupio taj novac jedva i otišao tom čovjeku, monstrumu obećao mi je moje ozdravljenje, obećao mi je da ću otići brzo na operaciju dok prebacim novac. Moja majka je plakala moj otac isto, od dragosti ja sam se osjećao dobro, sigurno. A onda kad je dobio novac prevaren sam zavlačili su me lažima raznim davali mi lažnu nadu tri godine! Da bi mi poslije rekao da nema ni liste ni para”, napisao je mladi Salkić.

Uz to je dodao “Batko jel te stid naroda, jel te strah Boga šta si nam uradio. Uskratio si moje pravo da živim, uzeo si moje vrijeme moju mladost moje snove moju priliku da se spasim da živim kao čovjek”.

“Zbog prokletog novca upropastio si nama živote mnogih sve će doći na naplatu kad tad upamti! Ubica se naziva čovjek koji ubije jednog čovjeka, a serijski ubica koji ubije više ljudi ti si nas ubio puno. Tvoje ruke su krvave, tvoja duša je pokvarena, smiješ nam se u lice u facu uživaš u našem krvavom novcu”, riječi su mladića koji se već deset godina bori na hemodijalizi.

Podsjećamo da je 21. oktobra nakon kriminalističke obrade u SIPA-i osumnjičeni Almir Čehajić predat u nadležnost Tužilaštva KS zbog sumnje da je stekao nezakonitu korist veću od 500.000 KM.

Sa lijeve strane sam ja koji se borim 10g na Hemodijalizi ja koji sam jedva prezivio trebao sam umrijet nekoliko put.A…

Posted by Admir Salkic on Utorak, 16. Februar 2021.