Dnevni horoskop: U ljubavi ne inicirajte besmislene svađe

Danas ćemo osjećati posebnu bliskost prema osobama iz okoline.

Budite oprezni jer bi osjećaj mogao biti lažan, radije nemojte otkrivati tajne ni prave emocije. Uživajte u pozitivnoj i dobroj međuljudskoj atmosferi no imajte distancu kako sami sebi ne bi stvorili frustracije. U ljubavi ne inicirajte besmislene svađe.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ako neko učini nešto što ne odobravate ili vam se nikako ne sviđa, nemojte odmah gubiti kontrolu i svađati se nego razmislite o motivima koji stoje iza toga poteza. Vjerojatno danas nećete moći prikupiti sve činjenice potrebne za donošenje dobre odluke. Iako ćete biti spremni stvari inicirati, bolje je saslušati i strpiti se.

BIK (20.04. – 20.05.)
Kada su u pitanju poslovni problemi sa kojima ćete se danas suočiti, budite potpuno iskreni jer ćete kad tad shvatiti da i vi za njih snosite barem dio odgovornosti. Danas nećete dobro proći ako dozvolite da na površinu ispliva vaša tvrdoglavost ili se odlučite udaljiti od osobe koju zapravo želite ostaviti u svom životu. Strpite se.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Bez obzira na to što vjerojatno točno znate što radite i iz kojih razloga, ako ne obavijestite o tome druge ljude i ne odgovorite im na pitanja, teško da ćete dobiti potrebnu podršku ili odobravanje. Oni od vas koji nikako ne mogu racionalno raspolagati kućnim budžetom, danas mogu očekivati ozbiljniji razgovor sa nekim od ukućana.

RAK (21.06. – 21.07.)
Koncentrirajte se na ono za što znate da morate napraviti i da to neće obaviti nitko umjesto vas, a ne na ono što rade drugi ljudi. Pažljivo rasporedite svoje vrijeme inače ćete shvatiti da neke jednostavne stvari nećete stići privesti kraju. Ako niste voljni popustiti, netko će vam to dosta zamjeriti i vjerovatno vas onda ogovarati.

LAV (22.07. – 22.08.)
Dodatno se potrudite i napredak ćete ostvariti prije nego što se nadate. Nemojte se previše oslanjati na druge niti na vanjske okolnosti, radije sami pokušajte kontrolirano uvesti željene promjene i samostalno obaviti istraživanje. Dan je povoljan za putovanja i druženje sa kolegama. Nemojte trošiti novac da bi dobili ljubav.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Iako vam je to vjerovatno posljednje na listi prioriteta, u povoljnoj ste fazi za bilo kakve promjene stalnog okruženja, onog životnog ali i poslovnog. Kada su u pitanju odluke koje bi mogle utjecati na odnose sa ukućanima, nemojte ih donositi bez da se prvo o njima konzultirate barem sa jednom osobom kojoj vjerujete.

VAGA (23.09.-22.10.)
Razmotrite sve opcije koje imate jer ćete jedino tako shvatiti da se događa više toga nešto vam se čini na prvi pogled. Mnogi će od vas danas dobiti priliku za baviti se nečim kreativnim ili za implementirati nešto pozitivno što će im promijeniti dnevnu rutinu. U ljubavi će stvari ispasti bolje nego što možete zamisliti, otvorite se.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako imate dojam da bi tako mogli postići više, pokušajte raditi od kuće. Općenito ćete bolje funkcionirati u poznatom i smirenom okruženju nego u timskom radu ili na mjestu gdje postoji više distrakcija. Ukoliko želite pokrenuti vama bitan projekt, morali bi se danas dodatno potruditi, posebno u komunikaciji sa nadređenima.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Ukoliko ste nekome učinili nepravdu, preuzeli tuđe zasluge, ogovarali osobu koja to ne zaslužuje ili napravili nepošten potez, znajte da će se to danas saznati i vjerovatno vam donijeti neugodne posljedice. Ukoliko odlučite pretjerati sa reakcijama, samo ćete pogoršati situaciju. Na novac nemojte računati prije nego ga dobijete.

JARAC (22.12.-20.01.)
Osveta vas neće daleko odvesti. Ostavite loše stvari iza sebe i krenite u smjeru koji smatrate da je za vas najbolji. Prihvatite svaku priliku koja se čini pozitivnom i najavljuje vam promjene budućnosti ili vam može značajnije utjecati na stalne prihode. Bit će tu i čudnih ponuda ali ako su vama zanimljive, istražite ih.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Bez obzira na sve obaveze koje imate, slobodno na sebe preuzmite one nove ukoliko će vam pomoći da pomognete drugima ili lakše dođete do ostvarenja dugoročnog cilja. Dan je idealan za razmisliti o odnosima koji su vam važni. Vrijeme je da se riješite onih koji vam još od prošlosti donose samo patnju, bol i kajanje.

RIBE (20.02.-20.03.)
Najveći ćete napredak ostvariti ukoliko pokažete da ste strastveni u vezi onoga što radite. Slična će biti situacija i u ljubavi, budite spremni otvoreno reći svoje emocije i želje da bi zauzvrat dobili povratne informacije kakvima se nadate. Da bi dobili nešto čemu se nadate, morat ćete dokazati da imate časne namjere.