Studentica nije znala razlikovati strane, pa tetovažom riješila problem

Studentica iz Kanbere u Australiji, 23-godišnja D’Kodia Laine, suočavala se sa ismijavanjem od strane drugih ljudi zbog miješanja pojmova lijevo – desno, ali prošle godine ova situacija doživjela je svoj vrhunac.

Naime, izabrana je za vođu tima u igri “Scavenger hunt” na zabavi u kojoj je drugom članu tima dala pogrešne instrukcije.

To je igra u kojoj organizatori pripremaju popis definirajući određene predmete, koje sudionici nastoje pronaći, obično bez kupnje, prenosi Studomat.

Obično sudionici rade u malim timovima, iako pravila mogu dopustiti pojedincima da učestvuju. Cilj je biti prvi koji je dovršio listu ili dovršio većinu stavki na toj listi.

Foto: Društvene mreže
Foto: Društvene mreže

Zbog pogrešnog davanja instrukcija njezina je prijateljica se našalila i slova L i R ispisala na rukama ove studentice, a tada se D’Kodia našalila da će ih zaista tetovirati.

No, nedugo nakon toga je posjetila je umjetnicu Lauren Winzer u studiju Hunter And Fox Tattoo i zaista tetovirala ova slova na svojim rukama.

Počelo je iz šale, ali zapravo je super korisno i ne izgledam glupo praveći L prstima da bih shvatila o kojoj strani se radi“, izjavila je za Daily Mail ova studentica.

Foto: Društvene mreže
Foto: Društvene mreže

Umjetnica tetovaža objavila je fotografiju tetovaža na svom Instagram profilu s natpisom:

“Ne samo da su tetovaže slatke, već mogu biti i super funkcionalne. Sretno sa direkcijama, neka te sa srećom vode, misleći na slova L i R koja će ovoj studentici sigurno olakšati dalje funkcionisanje”.