Šepić: Ne treba Bogiću Bogićeviću nikakva FB grupa koja bi mu potvrdila podršku građana, on je nje svjestan

Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić prokomentirao je sinoćnju burnu sjednicu Gradskog vijeća Sarajeva.

Šepić se oglasio putem svog Facebook naloga gdje je prokomentarisao aktuelna dešavanja.

Umjesto da većina koja je formalno predložila Bogićevića shvati da je napravila veliku grešku prijedlogom za predsjedavajućeg Gradskog vijeća koji je sin visokog zvaničnika Konakovićeve stranke i hitno to imenovanje povuče, pa predloži drugog kandidata koji će stabilizirati situaciju i unutar njih moći dobiti više od 10 glasova, i izvini se građanima Sarajeva na pokušaju prevare i nepotizmu, oni i dalje kao pišu međusobna pisma podrške i ‘bore’ se za Bogićevića preko društvenih mreža…”, napisao je Šepić.

Također, kazao je da ne treba Bogiću Bogićeviću nikakva FB grupa koja bi mu potvrdila podršku građana.

On je nje svjestan, nego mu trebaju iskreni partneri s kojima bi pravio promjene u Sarajevu i BiH, a ovako kako se Četvorka u ovom slučaju sebično ponašala, nažalost su pokazali da to sada nisu i zato se čovjek dostojanstveno zahvalio i povukao“, naveo je.

Dodao je da svi znamo šta je SDA, “kako su Asim i Osmica prošli put završili Skaku”.

Takvoj vrsti blata treba zdrava a ne lažna alternativa. I zato je ovo velika lekcija svima onima koji istinski žele biti promjena, da oko vrijednosti nema foliranja i licemjerja. Ne može se jedno govoriti, a dok se dobije prilika drugačije raditi. Dođe na naplatu to. Puno brže nego mnogi misle“, zaključio je.

Umjesto da većina koja je formalno predložila Bogićevića shvati da je napravila veliku grešku prijedlogom za…

Posted by Senad Šepić on Thursday, 25 March 2021