Dnevni horoskop: Lavovi će se potpuno usredotočiti na svoju bolju polovicu, Strijelci kombiniraju tehnike zavođenja

OVAN

Ne bojte se vlastite ozbiljnosti i ozbiljnih namjera. Možda je sada vrijeme kad to možete pokazati i u osobnim odnosima koji su dobri. Odlučni ste krenuti u nove poslovne bitke i malo je toga što vas u njima može zaustaviti. Drugi će se ugledati na vas. Bit ćete prihvaćeni.

BIK

Neki će razmišljati o promjenama u odnosu s voljenom osobom, ali neka ništa ne zaključuju ni ne odlučuju. Sad vam je već potpuno jasno da ne držite konce u svojim rukama, ali vas to ne brine toliko koliko pitanje dokle će to trajati. Budite realniji.

BLIZANCI

Možete očekivati jedan povoljan dan kad je u pitanju ljubav. Otvorene su mnoge nove mogućnosti, a neke su povezane s putovanjem. Ne želite srljati, ali neke se odrednice moraju postaviti. Danas ćete razgovarati o njima na ležeran način. Manje jedite, više se krećite.

RAK

Neki će se spremati za važne riječi i u glavi će krojiti velik govor. Ne izražavajte još ono što mislite, ali možete to sročiti. Pred vama su nove mogućnosti, ali da bi se u njoj upustili, prvo trebate riješiti jednu zaostalu stvar. Nikad nije gotovo.

LAV

Vjerojatno ćete se potpuno usredotočiti na svoju bolju polovicu. Vaš odnos i veza sazrijevaju. Ceremonije vas umaraju, a ako baš danas jednu od njih trebate odraditi, učinit ćete to s humorom. Neki će se i zabaviti. Naspavajte se.

DJEVICA

Vodit ćete voljenu osobu od nekretnine do nekretnine pokazujući joj gdje bi i kako mogli živjeti jednog dana. Nije isključeno da će vas pohvaliti ili će vaša znanja i stručnost u jednoj temi dobiti priliku da isplivaju, a bit će to važno za posao. Zdravi ste i spremni na nove izazove.

VAGA

Dvojit ćete oko toga koliko trebate popustiti i tu nećete nalaziti pravu mjeru. Sjetite se svojih ciljeva i što je to čemu težite. Vidjet ćete više nego drugi, ali trenutačno nećete moći mnogo učiniti da promijenite situaciju. Razmislite šetajući.

ŠKORPIJA

Lijep razvoj osobnih odnosa potaknut će vas da iste oplemenite nekom novom idejom za izlazak gdje će vam biti dobro. Vama se vaše preduzeće u kojem radite čini malim. Želite nešto veće za sebe, ali za to treba biti i odgovorniji. Imate dovoljno slobode, bez brige.

STRIJELAC

Kombinirat ćete otvorene i zatvorene (čitaj tajne) tehnike zavođenja. Bit ćete uspješni u obje varijante. Ništa ne želite prepustiti slučaju, ali to oduzima onu spontanost iz koje se rađaju svježe ideje. Nađite ravnotežu. Ostanite sabrani.

JARAC

Još ste raspoloženi za mnoge nove ljubavne pustolovine, a u njima vam danas pomažu vaši prijatelji. Vezani su odlično. Vjerujete da možete bolje i više. U pravu ste, ali ne trebate od sebe zahtijevati nemoguće. I vi ste samo čovjek. Maknite se od bilo kakve negativnosti.

VODOLIJA

Partner će vas pozvati da izađete ili čak da odete na poludnevni izlet. Ako prihvatite, provest ćete se odlično. Na dnevnom redu će se naći moralne, pravne i krupno-organizacijske dileme. Vi ćete sve to morati početi rješavati. Povećanje opće vitalnosti.

RIBE

Moguć je poziv osobe iz vaše obitelji iz koje potičete koji će zasjeniti lijepa ljubavna zbivanja ili vas nakratko udaljiti od partnera. Ako imate problema kako obaviti ono što trebate, sjetite se svojih stručnih znanja i brzo ćete doći do rješenja. Izdržite.

Izvor: ehoroskop.net