Dnevni horoskop: Sreća u malim stvarima i ne tražite čuda u osobnom životu

OVAN

Neki će se pitati da li se radi o prijateljstvu ili o nečem višem. Još neće znati na čemu su, pa neka se strpe. Možete računati na neke male povlastice, ali to ne znači da se možete opustiti i živjeti na staroj slavi. Možete predlagati svoje ideje.

BIK

Vaši prijatelji danas će se vjerojatno napiti ili pretjerati u svom ponašanju. Mogli bi vam čak ići i na živce. Preuveličavanje vaših zasluga u poslu nije rijetkost. Pokušajte se spustiti na zemlju i biti skromniji i realniji. Izdržite.

BLIZANCI

Osim što ćete i dalje nalaziti niz razloga za gunđanje, ništa što kažete neće dati rezultate. Zaustavite se. Vaši poslovni partneri imat će jedne ideje, a vi druge. Trebat će se znati postaviti prema svemu. Povedite se za svojim znanjem.

RAK

Pred vama je jedan frustrirajući dan kad se o ljubavi radi. Računajte da će vam malo toga ići od ruke. Što god da radite, držite se ustanovljenih pravila i pitajte svoje suradnike koji znaju posao. Ne činite ništa na svoju ruku.

LAV

Znate da je sreća u malim stvarima i ne tražite čuda u osobnom životu. Uz takav pristup i danas ste sretni. Uspijevat ćete držati konce u svojim rukama kroz najrazličitije teme i bavljenja. Sve vam ide dobro. Kompletna ste osoba.

DJEVICA

Malo je toga što može ugroziti vašu stabilnu i dobro njegovanu vezu. Bez obzira na sve, vi uživate. Danas ćete u svim poslovnim pitanjima maksimalno koristiti svoju inuticiju. Ipak, uzmite u obzir i vanjske pokazatelje. Ne sjećate se kad ste zadnji put bili bolesni.

VAGA

Vjerojatno ćete se lijepo provesti tokom kraćeg izlaska među ljude, bilo da ste u paru, bilo sami. Povezivanje s mladim osobama u poslu tražit će dodatnu energiju. Vaše napredovanje je izvjesno. Nastavite dalje.

ŠKORPIJA

Oni koji prolaze iskušenje tajne ljubavne veze danas neće znati što im je činiti. Nedostajat će im kompas. Umjetnici među vama mogli bi inzistirati na nerealnim zahtjevima. Bolje je malo pričekati. Ne trpajte svašta u sebe.

STRIJELAC

Malo zabave, pa malo nadmudrivanja i malo provokacije. To je način na koji ćete udvarati ili voljeti. Najradije ćete surađivati s novim kolegama od kojih su neki vrlo mladi. Ostale ćete uglavnom podnositi. Vježbajte jogu.

JARAC

Bit ćete pomalo razapeti između mogućnosti da uživate s voljenom osobom ili s društvom. Dijelit ćete to u dva vremena. Danas nećete znati procijeniti svoja financijska sredstva. Stoga ne ulazite ni u kakve transakcije. Pričekajte. Oslobodite se potrebe da se namećete drugima.

VODOLIJA

Manjak razumijevanja dogodit će se zato što vi stalno imate potrebu prigovarati. Tako zatvarate i sebe i partnera. Dovoljan je samo jedan mali mig, pa da vas razvuku kao kaogumu. Skupite svoje snage i naučite reći ne kad treba. Bolje ćete se osjećati ako odredite granice.

RIBE

Posvećenost idealima pomoći će vam da nadvladate frustracije u osobnim odnosima. Neki se mole Bogu. Možda ste očekivali veću plaću, a ispalo je drukčije. Ne budite nezadovoljni, jer i ovo što dobivate više je od mnogih. Ne svađajte se.

Izvor: ehoroskop.net