Horror priča/ Jezivi susret sa ljudima u duguljastim kapuljačama

Korisnica društvene mreže Facebook na grupi Paranormalne pojave objavila je svoje strahovito iskustvo sa paranormalnim.

Kako je kazala, to se desilo otprilike prije 20 godina.

Bilo je ljeto. Najbolja drugarica je imala babu i dedu koji su živeli na selu, pa smo nas dvije svako ljeto provodile tamo. Jedno veče, izašle smo zajedno sa par djevojaka iz sela. Do kafića u centru, da ne bismo išle putem, uvijek smo išle prečicom kroz veliki salaš. Nije nas nikada bilo strah, iako smo samo nas dvije išle, mada je bio pun drveća i gustog šiblja, i izgledao kao prava mala prašuma“, počela je svoju priču.

Pri povratku bi se vraćale zajedno sa djevojkama i uvijek bi išle šljunkovitim putem koji je bio dosta dalji.

Jednu noć (možda je bio 1h poslije ponoći), u daljini smo primjetile neke ljude koji su išli nama u susret. Kako su bili sve bliže, mi smo bile sve tiše, kao da smo osjetile da se nešto jako čudno dešava. Ti ‘ljudi’ koji su išli nama u susret, bili su nevjerovatno tihi. Nama je, hodajući, pod nogama pucao šljunak, a ispod njih, nije se apsolutno ništa čulo. Onda smo počeli da se mimoilazimo“, kazala je.

Navodi da su ti ljudi bili jako mali, visoki možda 1.20m, te da su svi imali neobične duguljaste kapuljače na glavi, “ono što je bilo nevjerovatno, lebdjeli su nekih 20ak cm od zemlje!”.

To smo sve primejtile, jer smo mahinalno pogledale u njihove noge pošto im korake nismo čuli! Nisu nas uopšte pogledali, samo su prošli tiho pored nas, kao da ne postojimo! Pogledale smo se u strahu i počele da trčimo koliko nas noge nose! Često se sjetimo i pričamo o tome, ali nas uhvati jeza i neobjašnjiv strah!”, navela je korisnica Facebooka.

Kazala je da je blizu tog puta groblje, te da su jednom oko 2-3 sata ujutru vidjele staru ženu, obučenu u crno kako stavlja cvijeće na grob, a nigde nikoga nije bilo.