Nicki Minaj je opsjednuta serijom ‘The Crown’

Nicki Minaj je kazala da je “opsjednuta” sa “The Crown” nakon što je odgledala ovu kraljevsku dramu.

U otvorenom pismu obožavateljima, podijeljenom na njenoj web stranici, 38-godišnja reperka pohvalia je “cijelu glumačku postavu, pisce i reditelja” hit Netflixove serije, otkrivajući da je svaku epizodu gledala “najmanje pet puta”.

Dragi moji, dok dovršavam ovaj album i dokumentarac, opsjednuta sam sa filmom” The Crown “na Netflixu“, rekla je. “Sjajni Kenija Barris preporučio mi je da ga gledam i od tada sam navučena. Sigurno je reći da sam svaku epizodu svake sezone gledala najmanje pet puta. Lol. Ma daj“.

Prema Minaju, ona se ne može zasititi “savršenog lica” Claire Foy u izmišljenom kazivanju života kraljice Elizabete II, jer to čini pravu stvar u svakoj pojedinoj sceni.

Volim Helenu (Bonham Carter) kao princezu Margaret i Josha (O’Connor) kao princa Charlesa, iako se suočimo s tim; on je mrvicu hladniji nego što je stvarni princ ikad bio – i da, upravo sam upotrijebila riječ ‘hunkier’, ‘”našalila se Minaj.

Što se tiče Olivije Colman, koja glumi stariju kraljicu Elizabetu u trećoj i četvrtoj sezoni, Minaj ju je označila kao “veliku glumicu”, prenosi CNN.