Dnevni horoskop: Ne zamarajte se suvišnim pitanjima

Neslaganje sa šefovima sve je očiglednije, ipak ćete morati naći određeni kompromis.

OVAN (21.03.-20.04.)

Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi. Imate dobre temelje za nastavak jedne teme u poslu na kojoj ste dugo radili. Zbog toga ćete biti bolje motivirani. Odmorite se.

BIK (21.04.-20.05.)

Vaši osobni odnosi nastavljaju se razvijati dobro, a vi u njima djelujete sigurno i zrelo. Nije loše. Moguć je krupniji finanacijski dobitak, ali ubrzo će uslijediti i nepredviđeni izdatak, tako da ćete biti na istom. Budite tolerantniji.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jest, jer i sami znate da će proći. Mirom održavate status quo. Očekuju se neki novi potezi uprave, no nije još sve potpuno jasno. Treba se još malo strpiti. Pokušajte trezvenije gledati na stvari.

RAK (21.06.-20.07.)

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajat će nešto hrabrosti. Sve što budete radili činit ćete s jednom dozom lakoće. Bit ćete zabavni, kako sebi, tako i drugima. Ne zamarajte se suvišnim pitanjima.

LAV (21.07.-21.08.)

U osobnim temama bit ćete skloni gledanju ispod površine. Uspjet ćete dokučiti nešto što dosad nije bilo vidljivo. Pregovaranja, dogovaranja i ugovaranja bit će glavna tema ovih dana. Prvo sve proanalizirajte. Potreban vam je odmor.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim darom. Neslaganje sa šefovima sve je očiglednije. Ipak ćete morati naći određeni kompromis. Posvetite se mladima.

VAGA (23.09.-22.10.)

Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umjetničkom okupljanju koje će vas potaknuti na nove ljubavne poteze. Na vratima su sponzori čiju ponudu nije lako odbiti. Morat ćete se više angažirati u analizi. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Dok vi u sebi slažete pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana kroji kritike na vaš račun. Potrudite se kvalitetnim radom ojačati povjerenje između vas i saradnika. Ne inzistirajte na sitnicama. Oslobodite se svake mržnje.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Gotovo ništa nećete uspjeti napraviti sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani. Jednu malu inventuru još niste priveli kraju. Treba to prvo završiti, a tek onda donositi nove planove. Pripremite se u duhu na akciju.

JARAC (22.12.-20.01.)

Dobar provod zagarantovan je. Vaš društveni život iznimno je bogat, unatoč radnom danu. Pedagoški, sportski i estradni djelatnici radit će intenzivno i predano. Bit će malih provokacija, ali ćete ih nadvladati. Poduzetni ste.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Izgledna je odlična zabava, izlazak na zanimljivo mjesto ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. Iako imate sve šanse da se pokažete i dokažete, vi ćete danas igrati igru skrivača u kojoj nema pobjednika. Dosta vam je nezdravog života.

RIBE (20.02.-20.03.)

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimat će vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Čekate da se pokažu rezultati jednog posla. Oni samo što nisu stigli, ali treba još malo strpljenja. Unutrašnje dvojbe.

Izvor: ehoroskop.net