Dnevni horoskop: Nemojte pljuvati, pa onda lizati

Mnogi će danas osjetiti dugo čekano zadovoljstvo u osobnim odnosima. 

OVAN (21.03.-20.04.)

Bit ćete raspoloženi za zavađanje uz svjetlost svijeća. Mnogi će pripremiti ili izaći na prekrasnu večeru. Ovaj put vaš stil rada podrazumijeva i publiku, a kad je ona bez povratne informacije, vi gubite motivaciju. Budite ono što jeste.

BIK (21.04.-20.05.)

Mnogi će danas osjetiti dugo čekano zadovoljstvo u osobnim odnosima. Sve polako dolazi na svoje mjesto. Oni koji rade od kuće ili u malim privatnim firmama danas će naći sjajno rješenje za problem koji ih je mučio. Ostanite svoji.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Dobar savjet zlata vrijedi, a danas ćete ga dobiti ako budete slušali svoj unutrašnji glas. Usredotočite se. Budete li se uspoređivali s drugima, uvijek će netko biti bolji, a netko gori od vas. Ne činite to. Raste vaša popularnost.

RAK (21.06.-20.07.)

Popustit će kočnice kod druge strane i vama će se otvoriti lagan put do plijena. Neki će osvajati s lakoćom. Ako ste čekali legalizaciju nekih papira, ima šansi da se to ostvari. Neki će dobiti službenu potvrdu o svom radu. Zabavite se u ugodnom društvu.

LAV (21.07.-21.08.)

Oni koji su u vezama danas bimogli doživjeti vrlo lijepo i nezaboravno erotsko iskustvo. Samci će biti vrlo zavodljivi. Ni za što na svijetu vi ne biste propustili dobru diskusiju. Ipak, ovaj put trebate dobro vagati svoje riječi. Danas imate utjecaja na druge.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Dan je dobar za neobavezne pričice uz kafu. Odnosi koje budete tako uspostavljali bit će uglavnom površni. Vaš trud još nije prepoznat ili očit. Zapravo se radi o nečem vrlo jednostavnom – trebate više zapeti. Nemojte pljuvati, pa onda lizati.

VAGA (23.09.-22.10.)

Izgledna je upečatljiva zabava ili jednak izlazak na kom bi mogla proraditi velika privlačnost između vas i jedne osobe. Potrebno je samo malo više truda oko usaglašavanja različitih kreativnih ideja. Nemojte gurati samo svoje. Bit ćete sigurni.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Ako želite rješiti svoje ljubavne dvojbe, potrebna je hrabrost, iskrenost i spremnost na svaku opciju u finalu. Nemojte pretjerivati sa svojim zahtjevima. Radije se osvjestite o tome da svi imaju jednaka prava. Sanjat ćete.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Nedostajat će vam ono zrno ludosti koji ljubavni odnos čini čarobnim. Opustite se i dopustite sebi malo otkačenosti. Poradit ćete na povezivanju sa stranim poslovnim partnerima. Takav posao jako mnogo obećava. Nije sve u materijalnom.

JARAC (22.12.-20.01.)

Svaki vaš potez bit će pažljivo promatran, saslušan, primijećen. Zato pazite kako se ponašate, druga strana je ozbiljna. Oni koji rade sa strankama funkcionirat će odlično. Oni koji ne rade, nazivat će mnoge prijatelje. Poboljšanje.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Nakon dobre zabave usljedit će prizemljenje u kom ćete vidjeti da su stvari daleko banalnije nego što ste mislili. Jače ćete se povezati s kolegama s posla. Naći ćete s njima zajednički jezik oko temeljnih pitanja. Ne živcirajte se.

RIBE (20.02.-20.03.)

S partnerom ćete danas biti u stanju razmjenjivati ideje gotovo telepatski. Bit će to posebno iskustvo. Danas ćete biti zaokupljeni novcem i pitanjma zarade. Kao da nemate mira dok to ne poboljšate.  Poboljšanje.

Izvor: ehoroskop.net