Dnevni horoskop: Uživajte u onom što volite

Ukoliko ste se povezali s osobom iz drugog podneblja, danas ćete se s njom zbližiti još više.

OVAN (21.03.-20.04.)

Jedan obiteljski problem bit će na rubu i situacija će zahtijevati rješavanje. To će vam uzeti većinu privatnog vremena. Možda ćete nekom reći da se dozove pameti, premda bi se isto to moglo primijeniti i na vas. Vodite zdrav život.

BIK (21.04.-20.05.)

Ukoliko ste se povezali s osobom iz drugog podneblja, danas ćete se s njom zbližiti još više. Bit ćete zadovoljni. Vjerojatno niste vidjeli što su sve neki vaši saradnici propatili jer sami ne detektirate takva iskustva. Zato im vjerujte. Pad imuniteta.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Danas je vaš obećavajući ljubavni dan. Sve će upućivati na sklad, razmjenu jednakih ideja, telepatsko razumijevnaje i povezivanje. Poslovno putovanje ili kretanje moglo bi iznjedriti vrlo originalan plan. Ne smunjajte u svoje ideje, odlične su. Prihvatite izazove.

RAK (21.06.-20.07.)

Kvalitetan društveni život povezat ćete s onim ljubavnim. Samci će pričati bez mjere, pa će ponekog i rastjerati. S olakšanjem ćete dočekati subotu jer su pritisci na poslu povećani. Oni koji i danas rade, zabušavat će. Smijte se. Zdravo je.

LAV (21.07.-21.08.)

Povoljne ljubavne prilike pojavit će se i danas. Izlazak, bliskost s voljenom osobom, zadovoljstvo i sreća su tu. Morat ćete se pozabaviti jednim financijskim problemom. Uspjet ćete naći zadovoljavajuće rješenje. Sve teče po planu.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Pred vama je dan koji će vas vjerojatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu s partnerom osjetiti frustraciju. Ništa se ne može napraviti na brzinu i vi to znate. Razmišljate o tome kako unaprijediti posao. Budite strpljivi u ljubavi.

VAGA (23.09.-22.10.)

Vjerojatno ćete potrošiti više novca nego što ste planirali, a sve s ciljem da nekog impresionirate. Ljubav nema cijenu. Oni koji su očekivali protekciju, danas će je dobiti. Bit će i onih čiji će trud biti iskreno pohvaljen. Budite otvoreni za druge.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Male obiteljske teme nakratko će vam zaokupiti pažnju, ali ne toliko da biste zaboravili na voljenu osobu. Danas će vam biti samo do sporta. Neki odlaze na rekreaciju, treninge, a neki u publiku koja navija za svoj tim. Uživajte u onom što volite.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Vaš privatni život danas će se dobrim dijelom odvijati u kuhinji. Pripremat ćete zanimljiv menu, možda i udvoje. Čini se da vam je sad sve potpuno jasno. Više nema nikakvih dvojbi oko nečeg što ste dugo istraživali. Stabilni ste i čvrsti.

JARAC (22.12.-20.01.)

Oni koji još traže srodnu dušu imat će jaku inspiraciju za zavođenje. Lijepo će se dotjerati, pa potom izaći van. Na poslu ćete se osjećati kao da lutate u maglovitom jutru. Držite se sigurna oslonca, a to su drugi oko vas. Odmorite se od svega.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Domaća kućna sreća bit će vam najvažnija. Vezani uživaju kod kuće, a samci se neće pretjerano angažirati u zavođenju. Poželjet ćete barem malu promjenu na radnom mjestu. Kad je već nema, izmislit ćete je sami. Makar bila sitnica. Budite strpljivi i izdržite.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ne pretjerujte s pričom, jer glas srca traži tišinu da bi se prepoznao. Jednostavno volite i ne pitajte. Veselje zbog privođenja jednog posla kraju je tu. Zamišljate se u većoj ulozi od one koju imate. Nije nemoguće. Unutrašnji skriveni nemiri.

Izvor: ehoroskop.net