Ovnovima izgledan dobar provod u većem društvu, Ribama danas fokus osobe suprotnog spola s posla

OVAN

Izgledan je dobar provod u većem društvu, bilo da u isto povedete voljenu osobu, bilo da ste sami. Svaki posao koji je povezan s komunikacijom ili se radi o suradnji s ljudima ići će vam od ruke. Budite objektivni.

BIK

Zaokupljenost skrivenim temama neće vam dati razlog da otvoreno nastupate u ljubavi. Bit ćete tajanstveni. Vaš stil rada prepoznatljiv je po tome što kombinira atraktivnost i dosljednost. Takvi ćete biti i danas. Vaša snaga izvire iznutra.

BLIZANCI

Uzvišene misli i plemenite ideje bit će vam ideja vodilja u ljubavnom životu danas. Uspjet ćete. Uspjet ćete postići dogovor u vama važnim poslovnim temama, tako da ćete na kraju radnog dana biti zadovoljni. Ustanite i krenite.

RAK

Pred vama je skladan i ispunjavajući ljubavni dan kad će vam okolnosti ići na ruku, a vi ćete prema njima biti otvoreni. Kad se čini da su baš sve mogućnosti iscrpljene, odnekud se pojavi nešto novo i otvara se put o kom niste ni sanjali. Opustite se.

LAV

U popodnevnim satima shvatit ćete kako se treba postaviti prema jednoj ljubavnoj temi i to će biti ispravno. Mnogi kreativci doći će na svoje. Dobit će priliku pokazati svoje talente pred publikom. Igrajte se kao dijete.

DJEVICA

Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više otklanjati ljubavne brige i posvećivati se nečem korisnijem. Mnogi će sanjati o većoj i značajnijoj karijeri i to zato jer će im se pružati prilika za veći razvoj. Razmislite o svojim ciljevima.

VAGA

Neće vam odgovarati otvoren stil. Poželjet ćete zavući će nekamo, te uživati u tišini i osami. Možda u paru. Sve će vas više zanimati alternativna bavljenja i netipični potezi u poslu koji nisu potpuno otkriveni. Terapije daju rezultate.

ŠKORPIJA

Manje sanjajte, više prihvaćajte realnost. Ona nije bajkovita, ali uz pametan i odgovoran pristup može biti bolje. Ako o nečemu treba odlučivati, vjerojatnije je da će to učiniti drugi za vas nego vi sami. Budite pametniji od ostalih.

STRIJELAC

Danas će vam partner vjerojatno biti malo tužan, depresivan. Dat ćete sve od sebe da mu promijenite raspoloženje na bolje. U poslovnim dogovorima budite suzdržani, jer svako vaše odskakanje van pravila igre može biti korak nazad. Razgibajte zglobove.

JARAC

Oni hrabriji i iskreniji među vama priznat će si da ništa nije onako kako bi treblao biti i već to će biti korak prema naprijed. Ne morate ići do kraja, ali ono što se od vas traži treba odraditi profesionalno. Potrudite se malo više. Pad imuniteta. Jedite voće.

VODOLIJA

Nećete popuštati pritisku da se morate zbližiti s osobom s posla ako ne osjećate da je vrijeme za to. Neka sve ide polako. Lijep razvoj događaja bit će povezan s kontaktima i radom sa strankama. Odlično ćete surađivati. Provedite plan u djelo.

RIBE

Danas biste se mogli zagledati u jednu osobu s kojom radite. Ona će vam pružiti iluziju da je sve moguće. Opet ćete pokazati da su vam važne sitnice, ali o vrsti posla ovisi koliko su zapravo važne. Budite realni.

Izvor: ehoroskop.net