Video/ Počela deložacija Snježane Smoljo u Mostaru: Tvrdi da ministar dodjeljuje njen stan bivšoj kolegici

U Mostaru je u toku deložacija porodice Smoljo koju je naložilo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

Naime, kako tvrdi Snežana Smoljo, gospođi koja tvrdi da je stan njezin se vjeruje na riječ, dok se ne vjeruje njezinim papirima, prenosi N1.

Pokažite mi dokaz da je stan njezin i ja iste sekunde izlazim iz stana. Gospođi se vjeruje na riječ a mojim papirima i dokumentima se ne vjeruje”, rekla je Snježana Smoljo koju žele deložirati iz stana iako ima uredne papire o kupnji i upisan stan u zemljišne knjige.

Podsjećamo, Sarajevska sehara je jučer pisala o ovome, kada je Smoljo obratila medijima u nadi da će u tome potražiti spas za svoju imovinu.

Obraćam Vam se kao zadnjoj nadi za zaustavljanje strašnog pravnog nasilja koje će imati nesagledive a vrlo vjerovatno i fatalne posljedice po članove moje obitelji ukoliko moja priča ne bude saslušana, pravda ne izađe na vidjelo i ne zaustavi se provođenje nezakonitih radnji državnih institucija“, kazala je Smoljo.

Snježana Smoljo iz Mostara moli medije za pomoć: Izbacuju me iz moga stana da bivša kolegica ministra tu živi

Tvrdi i da je ovo “namješta” resorni ministar kako bi stan prepisao na bivšu kolegicu.

O ovome je ministar obaviješten te se svjesno oglušio na naš zahtjev za odgodu izvršenja do okončanja sporova pred ova dva suda. Možda činjenica da su ministar Suad Hasandedić i Ljiljana Gašić bivše radne kolege iz propale firme SOKO utiče na oglušivanje na moje zahtjeve i zahtjeve mog odvjetnika“, kazala je.