Djevice danas igraju na kartu zavođenja i isticanja erotike, Vodolije bježe u svijet mašte zbog praznog ljubavnog života

OVAN

Ljubav s posla zbunjivat će vas. Nećete se moći lako odrediti prema istoj. Nemate još izgrađen stav o cijeloj stvari. Kreativni poslovi razvijat će se bez problema. Promjene koje se provode na radnom mjestu prihvatit ćete bez okolišanja. Izdržite.

BIK

Pred vama je dan pun emotivnih frustracija. Što god činili, neće ispasti zadovoljavajuće. Strpite se. Nezadovoljni sa svojim poslom uprt će se u mijenjanje stvari. Zadovoljni s poslom, maštat će kako bi moglo biti još bolje. Radite ono što volite.

BLIZANCI

Vjerojatno ćete danas biti nešto osjetljiviji nego inače, a kako su ljubavne prilike mršave, pojavit će se frustracije. Bit ćete sigurni u svoja djela i nastojat ćete izvesti plan do kraja, ali to će biti prilično naporno. Računajte s tim. Treba vam predah.

RAK

Možete očekivati još jedan dan bogatijeg društvenog života kojeg možete provesti s kim i kako vi želite. Lako ćete izlaziti na kraj s ljudima. Mnogi će u vama prepoznati uzor, a vi ćete biti otvoreniji više nego inače. Rušite rekorde.

LAV

Danas ćete se baviti mišlju da li se upustiti u nešto značajnije s osobom koju srećete kroz radnu sredinu. Poslovi koji zahtijevaju emocionalni angažman dobro su postavljeni. Neki će općenito izgarati za posao. Ne morate se žuriti.

DJEVICA

Igrat ćete na kartu zavođenja i isticanja erotike. Istina je da ćete u tome imati stila, pa je uspjeh vjerojatan. Mogući pregovori oko jednog sponzoriranja privest će se kraju. Nećete voditi glavnu riječ, ali dogovorit ćete se. Imat ćete ugodne snove.

VAGA

Nastavljate sa svojom sezualno zavodljivom fazom kad vam mnoge osobe suprotnog spola padaju pod noge. Utjecat ćete na stvari, ljude i događaje više nego što mislite. Niste svjesni koliko vas oponašaju. Ne dajte pokvariti svoj karakter.

ŠKORPIJA

Vjerojatno ćete potrošiti više novca nego što ste planirali, a sve s ciljem da nekog impresionirate. Ljubav nema cijenu. Vaši saveznici jačaju, a i vi skupa s njima. Danas toga postajete sve svjesniji, a vaše samopouzdanje raste. Ne znate dokle možete dogurati.

STRIJELAC

Pristat ćete na sve zahtjeve voljene osobe jer ćete i vi misliti isto. Bit će to male slatke brige. Pokazat ćete dozu popustljivosti u poslovnim dogovorima. Mogli biste biti malo stroži kako bi postigli veću kontrolu. Bit ćete usredotočeni na druge.

JARAC

Osim opuštenosti kojom zračite, danas ćete pokazati i malo više strasti. Druga strana će to prihvatiti dobro. Vjerojatan je mali trošak povezan s luksuzom ili poboljšanjem radnih uvjeta. Možete si to priuštiti. Neki imaju duhovna iskustva.

VODOLIJA

Bježat ćete u svoj svijet mašte i snova pred praznjikvaom ljubavnom stvarnošću. Bit će to vaš ventil. Možda neke vaše ideje neće biti odmah prihvaćene jer su zasad neprovedive u realnim okvirima. Pomirite se s realitetima.

RIBE

U komunikaciji između vas i voljene osobe sve će veću ulogu igrati mašta i zanimljive ideje koje kao da nisu s ovog svijeta. Teško da će vas danas itko moći staviti u neki kalup. Bit ćete zaista posebni u svakom pogledu. U pravu ste kad njegujete prirodnost.