Dnevni horoskop: Idite za svojim ciljem

Sentimentalnost i nježnost bit će glavna obilježja današnjeg dana.

OVAN (21.03.-20.04.)

Danas ćete se baviti mišlju da li se upustiti u nešto značajnije s osobom koju srećete kroz radnu sredinu. Bit ćete skloni potcijeniti svoje kvalitete i poslovne zasluge, pa će vam drugi ukazivati na njih. Ne manipulirajte s ljudima.

BIK (21.04.-20.05.)

Bježat ćete u svoj svijet mašte i snova pred praznjikvaom ljubavnom stvarnošću. Bit će to vaš ventil. Ne treba srljati u nove projekte pod svaku cijenu. Bolje je prvo proanalizirati kamo vas oni mogu dovesti. Ne morate se žuriti.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Dosjetit ćete se kako nadvladati distancu u odnosu s voljenom osobom. Najverojatnije ćete si dati zajedničkog posla. Kojim god poslom se bavili, danas će vam ići od ruke. Stvari će se slagati same od sebe, a vi ćete to samo pratiti. Izdržite.

RAK (21.06.-20.07.)

Pristat ćete na sve zahtjeve voljene osobe jer ćete i vi misliti isto. Bit će to male slatke brige. Poslovi u kojim se zahtijeva pronicljivost ili specifični talenti danas su vam jako dobro postavljeni. Vjerujte u sebe.

LAV (21.07.-21.08.)

Moguće je da ćete i danas voditi bitku s voljenom osobom oko tvrdoglavosti. Ne zna se ko je luđi. Nervoza koja se javlja kad pomisite na posao i saradnike potiče iz vaše prošlosti. Za nju sada nema razloga. Nije isključen kašalj.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

U osobnom životu najbolje ćete se osjećati u krugu prijatelja. Izgledan je izlazak s njima i povjeravanje. Oni koji danas rade, angažirat će se oko poslovne korespondencije u kojoj će biti duhoviti i vrlo ljubazni. Pobijedili ste prepreke.

VAGA (23.09.-22.10.)

Neko od vaših prijatelja podijelit će s vama svoju tugu. Ni vi nećete biti puno bolje kad se o ljubavi radi. Ukoliko radite posao povezan s umjetnošću, ovo je vaš dan. Svi ostali gledat će da poslu doprinesu na kreativan način. Potražite duhovite sadržaje.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Zanemarit ćete prolazne turobne misli i kroz razgovor s voljenom osobom ostvariti vedriju atmosferu. Možda neke vaše ideje neće biti odmah prihvaćene jer su zasad neprovedive u realnim okvirima. Sve u svoje vrijeme.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Zanimat će vas sve što je neopipljivo u odnosu. Istraživat ćete suptilne varijacije i telepatsku povezanost. Pred vama su dani reformi u kojim treba sačuvati dobre živce. Učinite to radeći predano i bez prigovora. Budite prirodni.

JARAC (22.12.-20.01.)

Sentimentalnost i nježnost bit će glavna obilježja današnjeg dana. Imat ćete vrlo lijepe prilike za izražavanje ljubavi. U stručnim pitanjima moglo bi doći do jedne rasprave ili nadmetanja oko toga ko je u pravu. Po običaju, niko. Budite pravedni.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Imat ćete lijepe ideje i pozitivan stav kojim ćete doprinijeti poboljšanju odnosa između vas i partnera. Malo poslovno putovanje zadat će vam male glavobolje. Nećete biti zadovoljni organizacijom, ali objektivno, ona je dobra. Idite za svojim ciljem.

RIBE (20.02.-20.03.)

Pred vama je vrlo ispunjavajući ljubavni dan. Bit ćete u prilici provesti prelijepo zajedničko vrijeme. Ako radite posao koji nije konkretan, bit ćete iznimno uspješni. Ako vam je posao konkretan, bavit ćete se svime, samo ne njim. Sami ste najbolji šef.

Izvor: ehoroskop.net