Dokumentarac pokrenuo teme/ Jelena Karleuša o Ceci: Ona je najveća sramota srpskog naroda

Poznata srbijanska pjevačica Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram nalogu o epizodi serijala “Junaci doba zlog”, koja se emituje na televiziji N1, a koja se u novoj epizodi bavi likom i djelom pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, Karleuša je objasnila zbog čega je odbila da gostuje u dokumentarcu, jer već čitave dvije decenije javno govori o njoj i “zločinima koje je počinila u saradnji sa najvećim kriminalnim klanovima sa naših prostora”.

Zvali su me da učestvujem u ovom dokumentarcu o Svetlani Ražnatović i svjedočim o koje sam od nje i njene ekipe doživjela. Odbila sam, ne zato što nemam šta da kažem, već zato što ja o tome govorim već 20 godina javno. To što je narod tek sada ‘otvorio oči’ i shvatio ko je ova žena, to je već druga tema! Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao „srpskom majkom“, a ona je bila sve, samo ne majka.

Jelena Karleuša: Ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene

Blizak saradnik ubica, otmičara, ratnih zločinaca, ubica premijera. Spisak je stravičan. Imala sam mu*a da 20 godina javno govorim o tome, dok su me plaćeni mediji satanizovali i zabranjivali (zabranjuju me i dalje, ali sada mogu samo da ga du*aju). Sada kada je njeno prošlo i kada je nebitna, ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene. Ali ga je svakako zaslužila“, napisala je Karleuša.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podsjetimo, prije nego što je emisija “Srpska majka“ iz serijala “Junaci doba zlog“ stigla na sto montažera, folk pjevačica Svetlana Ražnatović je najprije redakciji televizije N1, a potom produkciji JSP preko pravnog zastupnika uputila zahtjev “da se ne emituje emisija o njegovoj klijentkinji“.

Navedeno je i da će, ako se ne postupi u skladu sa dopisom, Svetlana Ražnatović biti prinuđena da “pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i djelo“, prenosi N1.