Lavovi danas potpuno okrenuti partneru, Strijelci bi na svakodnevnoj ruti mogli pronaći srodnu dušu

OVAN

Ponašat ćete se u stilu “Udri brigu na veselje“ i tako ćete uspješno rješavati ljubavne brige. Vaša nonšalancija i šarm impresionirat će mlađe saradnike na poslu, dok će vam oni iskusniji prigovarati. Ni u čemu ne pretjerujte.

BIK

Mnogi će se truditi okrenuti novu stranicu u svojoj ljubavnoj svakodnevnici. Oni u vezama formirat će nova mala pravila. Kad neko ode, ode tako da ga vi više ne očekujete, ali kad vi odete, očekuju vas. Niste toga svjesni. Javite se. Počinju nove terapije koje obećaju.

BLIZANCI

Vaša snaga i spremnost da prihvatite realnost bit će dovoljna garancija za nastavak veze. Čini se da trenutačno glavne konce vuku drugi, no to vam ne pada teško jer znate da oni to čine dobro. Meditirajte.

RAK

Vaša najdraža osoba danas će biti iznimno osjetljiva, pa pokažite malo više razumijevanja za nju. Neke vaše kolege danas će biti sentimentalne, a vi ćete ih uveseljavati i tješiti svojim šalama. Budite ono što jeste.

LAV

Situacija će vas navesti da se potpuno koncentrirate na partnera. Vaša pažnja i sposobnost uvažavanja bit će i te kako potrebni. Neki će se naći pred ugovorom ili će pregovarati o novom poslu. Zasad se zadržite na analizi, a odlučujte tokom vikenda. Pad imuniteta.

DJEVICA

Bez obzira što se možda nećete razumjeti u svemu, partner će biti spreman podržati vaše ideje. To će vas ohrabriti. Zahvaljujući intuiciji drugih, mogli biste se zateći u situaciji da dodatno prosperirate. Neki počinju nov život.

VAGA

Prihvaćate sugestije druge strane, iako vam se čine previše ekscentričnim. Vi ste pravi diplomat. Morate jasno razlikovati svoje suradnike. Jedni bi dali sve za vas, dok bi vas drugi htjeli smao provocirati. Treba se znati postaviti prema svakom.

ŠKORPIJA

Uz svoju sadašnju sklonost kad idealizaciji voljene osobe, vi ćete bez ikakvih problema nadvladati manje nesporazume. Mnogi će danas poželjeti uspostaviti kontakt sa stranim poslovnim partnerima ili će razmatrati opcije rada u inostranstvu. Maštajte.

STRIJELAC

Oni koji traže srodnu dušu neka prođu svoju svakodnevnu rutu kretanja. Na njoj bi nekog mogli sresti. Nalazite se pred novim ustrojem rada koji samo što nije počeo. Rješavat će se još neki detalji. Neki odlučuju o promjeni terapije.

JARAC

Shvatit ćete da i malim koracima možete preći veliku udaljenost do nečijeg srca. Bit ćete na dobitku. Kod nekih će se pregovaranja oko novosti u poslu protegnuti i na današnji dan, pa ćete odgovarati na mailove ili pozive. Bit ćete dobro.

VODOLIJA

Partner će vam uzeti svu vašu pažnju. Morat ćete vježbati toleranciju i uvažavanje potreba druge strane. U novim stvarima na poslu snaći ćete se bolje nego drugi oko vas. Kad se radi o sastancima, tu ste ipak spremni na diskusiju. Naspavajte se.

RIBE

Nemojte sebe mučiti jalovim pitanjima. Radi se o tome da jednostavno treba pričekati dok se stvari same ne razbistre. Na radnom mjestu ćete se osjećati dobro, bez obzira na napore kojim ste i dalje izloženi. Neki kreću na individulani sport.