Rakovi teško pada grubost partnera, Škorpije ne bi trebale slušati savjete prijatelja

OVAN

Pokušat ćete nametnuti svoj stil ljubavne igre, ali bilo bi bolje da nađete zlatnu sredinu i dogovorite se. Pokazat ćete se kao vrlo pristupačni. Uspjet ćete surađivati čak i sa svojim neistomišljenicima. Svoje zamisli zapišite i arhivirajte.

BIK

Ako uspijete zanemariti mane voljene osobe, vaš međusobni odnos držat ćete u ravnoteži. Potrudite se. Znate da ništa nije sigurno, ali očekujete da ćete dobro proći. Na neki način vi se kockate. Ne posustajte.

BLIZANCI

U svoj stil zavođenja unijet ćete više mašte i senzibilnosti. Mnogima će se to svidjeti. Ne pričajte bez potrebe. Niste svjesni koliko ste napredni. To će vam danas postati potpuno jasno kroz suradnju s drugima. Vaše ideje su zanimljive.

RAK

Iako ćete se vi svojski truditi biti ljubazni, teško će vam padati grubosti partnera, ako i okolnosti koje vam ne idu na ruku. U poslovnoj suradnji s drugima dolazit će do izražaja vaš emotivni stav. Pokušajte posao odvojiti od osjećaja. Nađite kompromis.

LAV

Danas nalazite pravi način da nekom pokažete svoje osjećaje, bilo da se radi o pogledima, bilo o rječima. Uslijedit će nepromišljeno postupanje vaših nadređenih zbog kojih ćete se osjećati povrijeđeni. Imate pravo uživati.

DJEVICA

Vaša veza razvijat će se dobro ako u njoj ne očekujete senzacije. Ne potencirajte scene. Nije potrebno. Neki pod svaku cijenu žele završiti jedan posao i imaju izgleda da to učine odlično. No treba i živaca za to. Oslobodite se osjećaja vlastite važnosti.

VAGA

Još će biti malo natezanja u osobnim odnosima, ali ne takvog da bi oni bili ugroženi. Da bi ostvarili svoje nove zamisli, prvo treba dovršiti jedan posao koji je ostao stajati po strani. Krenite s kućnim popravcima.

ŠKORPIJA

U ljubavnim pitanjima ovaj put ne slušajte savjet prijatelja, koliko god bio dobronamjeran. Još traju male čarke oko nove kadrovske križaljke ili oko dijela posla povezanog s uslužnim temama. Manji problemi s kožom na licu.

STRIJELAC

Imat ćete potrebu pokazati svoje emocije i doživjeti drugu stranu na nov način. Bit će nešto nemira, ali veza je u redu. Mnogi koji danas idu na posao mogli bi biti malo protežirani i biti pušteni kući prije kraja radnog vremena. Ne uzimajte stvari previše k srcu. Proći će.

JARAC

Iz idealističko-romantične ulazite u fazu prizemljenije ljubavne stvarnosti. Od sad uživate u malim stvarima. Oni koji se bave alternativnim djelatnostima bit će uspješni i popularni. Svi ostali čitat će između redova. Veselite se.

VODOLIJA

Doći će do prolaznog nemira u vašim osobnim odnosima. Vi ćete biti previše revolucionarni, a partner osjetljiv. Čim završite s poslom, posvetit ćete se kući, obitelji, svom domu. Mnogi će uživati u porodičnom ozračju. Provedite neko vrijeme u tišini.

RIBE

Vjerojatno ćete spojiti voljenu osobu s društvom i tako provesti jedno ugodno veče ili popodne. Na radnom mjestu osjetit ćete mir i stabilnost. Zagonetke će ostati drugima da ih rješavaju. Vježbajte gimnastiku.