Hapšenje Jasmina Mulahusića posebno je drago bilo “Raji s biroa”: Glavni jurišnik SDA, ofiran i ekstremistički

Jasmin Mulahusić uhapšen je u subotu na GP Brod, a hapšenje je izazvalo mnogo pozitivnih komentara na društvenim mrežama. 

I upravo kada pročitate nekoliko komentara koji govore “sada ćemo vidjeti koliko Sud BiH radi” on bude pušten, te uz sve to ne budu mu izrečene nikakve mjere zabrane.

Tužilaštvo BiH danas je uputilo žalbu na puštanje.

Međutim, popularnoj Facebook stranici u BiH “Raja s biroa” posebno je bilo drago hapšenje dotičnog.

Za one koji ne znaju prva stranica koja je brojala preko stotinu hiljada pratilaca u jednom trenutku je obrisana, a “misteriozna” grupa ljudi koja održava tu stranicu objavila je da je druga stranica s istim imenom ekspresno napravljena i to od strane upravo Mulahusića.

Inače glavni jurišnik SDA stranke kada je u pitanju online svijet. Radio je to ofirno i ekstremistički, da čak sumnjam da bi i jedna osoba to povjerovala. Iz nama bliskih krugova znali smo da se ovaj dan sprema uveliko, da se zavadio sa svojom vehabijskom zajednicom, da je izdao svoje prve ugovorače, ali to nećemo ništa iznositi, to znaju svi koji trebaju da znaju. Nismo htjeli nista spominjati do ovog dana, jer smo znali da dolazi, također, kada je ugašena naša prva stranica, ekspresno je od svojih šefova iz SDA dobio 5.000€ budžeta, da kreira stranicu sa našim nazivom znajući koliki uticaj imamo pa da probaju da to iskoriste i da se na jako ofiran način predstavlja kao mi, na isti onaj ekstremistički i izrazito glupi način, međutim nije mu pođlo za rukom. Ostao je na 3.000 pratilaca od iste noci kada je nas Facebook ugasio radi kršenja pravila. Kako god bilo, krivousti ALLAHIMANET“, objavljeno je na zvaničnoj stranici “Raja s biroa”.