Meksički reper ugradio zlatne lance u glavu

Reper Dan Sur tvrdi je da je prva osoba na planeti koja ima kosu od zlatnih lanaca, za koje kaže da vise na kukama koje su mu hirurški ugrađene u glavu.

Hvalisanje novom kosom je očito bilo korisno, budući da je broj njegovih pratitelja na društvenim mrežama porastao sa 12.000 prije operacije na 1.9 miliona na TikToku i desetine hiljada na Instagramu nakon nje.

Sur sada dobija milione pregleda na TikToku, gdje obično stavlja videe svoje muzike, videe na kojima snima novu muziku, svira u dvorištu ili odgovara na pitanja svojih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Sur (@dansurig)

Ovaj reper nije jedina osoba koja je odlučila modificirati svoje tijelo skupocjenim predmetima.

Lil Uzi Vert, također reper, postao je senzacija na internetu ranije ove godine kada je otkrio da je potrošio milione dolara za nabavku ružičastog dijamanta.

Dijamant mu je hirurški ugrađen na čelo, međutim zamalo ga je izgubio tokom nedavnog pojavljivanja na muzičkom festivalu.

Lil Uzi tvrdi da je uskočio u masu na festivalu Rolling Loud u Miamiju, a dijamant – za koji tvrdi da ga je kupio za 24 miliona dolara – mu je iščupan s glave. Međutim, ipak ga je uspio dobiti nazad, mada nije poznato kako.

Na pitanje kako se osjeća, Uzi je za TMZ rekao: “Još uvijek imam dijamant, pa se osjećam dobro.

Budući da je Uzi uradio nešto dosad neviđeno, fanovi su se zapitali koliko je sigurno imati tako velik i složen pirsing blizu mozga.

U razgovoru za Rolling Stone ranije ove godine, Simon Babaev, glasnogovornik Eliantte & Co – draguljara koji stoji iza implantata – rekao je da je on “siguran koliko i svaki drugi piercing“.