Vage pripremaju erotski plan za osobu koju zavode, Strijelci se povlače u svijet intime

OVAN

Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažirati. Voljena osoba i vi ste dobro. Pripremaju se nove odluke povezane s radnim uvjetima. Nije još sve definirano, ali nije ni daleko od toga. Opustite se uz sadržaje koje volite.

BIK

Vaša veza dobro napreduje, ali ne trošite suvišne riječi jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Oni koji rade od kuće ili u malim privatnim firmama danas bi se mogli zateći u pravom haosu. Ipak nema većih briga.

BLIZANCI

Šta god vi poduzeli, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Ne zaboravite na to u svakom trenutku. Dosta toga bit će u rukama drugih, a vi ćete se morati prilagođavati. Ne ulazite u rasprave. Prošetajte na zraku prije spavanja.

RAK

Zbrka koje je možda nastala, pojavila se na razini komunikacije. Stoga šutite i jednostavno pokažite ljubav. Bit će vam potrebno mnogo takta i osjećaja za realnost kako bi svoje dobre namjere uspjeli usmjeriti onako kako treba. Čuvajte grlo.

LAV

Ljudi iz vaše bliže okoline navodit će vas na povećano kretanje i uspjeti stvoriti prilike za susrete s novim osoboma. Mašta, kreativnost, umjetničke viziije i nadahnuća – sve će to ispuniti vaš današnji radni dan. Razmišljate o novom stilu življenja.

DJEVICA

Danas ćete napokon reći ono što vam leži na duši. Učinit ćete to na ispravan način, a rezultat neće izostati. Bit ćete vrlo učinkoviti u poslovnoj korespondenciji. Znat ćete se izraziti, kao i dati ispravan savjet. Vježbajte diplomaciju.

VAGA

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Skupite snage i radite dalje ono što se od vas traži. Besmisleno je postavljati pitanja na koja nema odgovora. Pad imuniteta je siguran.

ŠKORPIJA

Činit će vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne može se preskočiti. Posla je sve više, pa ćete raditi sve intenzivnije. Moguće je da ćete danas ostati i nakon radnog vremena. Nađite zlatnu sredinu.

STRIJELAC

Svima oko sebe poželjet ćete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svijet intimnosti, bilo sami, bilo u paru. Na poslu se pojavljuje sve više kreativaca. Toliko je dobrih ideja da ne znate što ćete s njima. Arhivirajte ih. Budite pametniji.

JARAC

Vaše riječi bit će dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego prije. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Izgledno je povećano kretanje ili kraće poslovno putovanje. Proširit ćete kontakte i uspostaviti nove veze. Osvijestite ciljeve.

VODOLIJA

Ono što vas trenutačno muči sročit ćete u sebi u pametan govor, no ne iznosite ga još danas. Pričekajte sutra. Prije jednog odlučivanja proanalizirat ćete financijski aspekt cijele stvari. Uočit ćete neke nove detalje. Osvijestite svoje priroritete.

RIBE

Više ni ne očekujete bajku, ali osnova razina kulturnog ophođenja nešto što bez čega ne možete. Trebat će se još malo pozabaviti nekim detaljima prije konačnog zaključka koji će uslijediti uskoro. Uskoro će sve biti jasno.

Izvor: ehoroskop.net