Blizancima je sve ugodnije na poslu ali oni nastavljaju raditi udarnički, Vagama se otvaraju mnoge ljubavne prilike

OVAN

Sve što vam ne odgovara u vašem ljubavnom životu nastojat ćete gurnuti pod tepih i skrivati od drugih. To je nezdravo. Manjak interesa za posao rezultat je vašeg manjka energije. Pokušajte se bolje organizirati, pa ćete povratiti volju za rad. Treba uredno živjeti.

BIK

Ako se danas upustite u erotsku avanturu, znajte da ćete gotovo sigurno omanuti. Zato zadržite potrebnu distancu. Ne pokušavajte na silu dokazati da ste u pravu, jer niste. Radije privatite upute drugih koji su ozbiljniji od vas. Važnija su djela od riječi.

BLIZANCI

Izdatak koji će uslijediti zbog vaše organizacije zajedničkog ručka ili večere malo će vas zabrinuti. Sve je više stvari koje vam idu u prilog i čine vaš boravak na radnom mjestu ugodnim. No vi i dalje radite udarnički. Možete malo predahnuti.

RAK

Prepoznajete nove ljubavne prilike, a u tome vam pomažu vaši prijatelji. Danas nemojte biti sami, nego izađite. Možda će vam se učiniti da vas drugi ne podržavaju, ali to nije tačno. Oni su samo oprezni i ukazuju gdje su zamke. Zanemarite brige.

LAV

Bit ćete u fazi povlačenja i najbolje se osjećati u nekom skrivenom kutku sami sa sobom. To je samo prolazno rasploženje. Nastojite sve važnije poslove što prije privoditi kraju jer će vam uskoro za njih trebati dva put više energije nego inače. Napunite svoje baterije.

DJEVICA

Na dnevni red će isplivati neke stvari iz prošlosti vaše obitelji koje ćete danas morati rješavati. Spremni ste privremeno se povući jer slutite da bi vam tako odgovaralo. Na neki ste način u pravu. Sve je više stvari koje vas umaraju.

VAGA

Vjerojatno će vam se otvoriti mnoge ljubavne prilike, a svojim ponašanjem vi ćete ih i sami poticati. Ponekad vam se čini da su pred vama zadaci sasvim različiti od vas, ali koji će vas nadopuniti i obogatiti. Prihvatite sve što dolazi.

ŠKORPIJA

Pred vama je još jedan uspješan ljubavni dan. Svaka vrsta kontakta dobro je postavljena, pa se potrudite biti među ljudima. Vaše dramatiziranje mnogima je već dosadilo. Sad vam preostaje novi stil koji znači raditi tiho i profesionalno. Manje jedite, više se krećite.

STRIJELAC

Otvoreni ste za ljude i nova poznanstva, srećete ih relativno lako, ali emotivno ispunjenje je sve dalje. Kalkulacije oko mladih ljudi ili kreativnih bavljenja na poslu potrajat će i danas. Gledat ćete da sve bude zanimljivo. I dalje ste u plusu.

JARAC

Moguć je razgovor vrlo ozbiljne tematke s vama bliskom osobom. Znat ćete dati savjet ili pružiti podršku. Na radnom mjestu pokazaujete sve više sklonosti zabavi, a sve manje ozbiljnom radu. Kao da vas je briga za sve. U svom ste svijetu. Usredotočite se na ciljeve.

VODOLIJA

Male nervoze malo će vam poljuljati samopouzdanje, no samo onda ako vi to dopustite. Kontrolirajte se i sve će biti dobro. Danas će vam se zarađeni novac učiniti skromnim, ali shvatite da on nije svrha sama po sebi. Važnije je raditi ono što volite. Jača vaš interes za kozmetiku.

RIBE

Pred vama je još jedan dan u kojem ćete biti skloni povećanoj osjetljivosti i sve većim zahtjevima prema partneru. Neka vas ne brine malo zatišje na poslu. Ono će vam zapravo dobro doći da se malo saberete. Potrebno vam je više sna.