Brojne polemike šta se krije iza šokantnih fotografija gradonačelnika Prijedora

Nakon šokantnih fotografija gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića koje su objavili pojedini portali, u ovom gradu na Sani špekuliše se o zdravlju gradonačelnika, ali i podobnosti za obavljanje funkcije.

SNSD-ov gradonačelnik na funkciji je manje od godinu dana, a skandalozne fotografije pokazuju Pavlovića u toaletu, sa više tableta u ustima, u uznemirenom, po riječima građana – alkoholisanom stanju.

Foto: Blog Slobodana Vaskovića
Foto: Blog Slobodana Vaskovića

Iz lokalnog SNSD rekli su kratko da će se o svemu oglasiti sutra, a sličan odgovor i iz Kabineta.

Poštovani, gradonačelnik danas, kao prethodnih dana i mjeseci radi aktivno i svoje redovne obaveze izvršava, što govore brojni projekti realizovani, kao i događaji organizovani u Prijedoru. Za sve što je vezano za posao, stojimo vam na raspolaganju, a po pitanju dečijih igrica i spinova koji se već duže vrijeme pripremaju i objavljuju oglasit ćemo se sutra saopštenjem za javnost”, kazali su nam iz Kabineta.

Dok bliski Pavlovićevi ljudi smatraju da je sve spin, opozicija u tom gradu nezvanično govori o incidentu u čijem središtu se gradonačelnik našao u avgustu, te da sporne fotografije datiraju od tada.

Javno se tek oglasio bivši generalni sekretar SNSD Rajko Vasić na svom twitter nalogu kritikujući kadrovsku politiku stranke, te navodeći da Pavlović treba dati ostavku.