Ovnovi će danas doživjeti ljubavnu ekstazu, Vage imaju potrebu za nježnošću

OVAN

Mogli biste doživjeti ljubavnu ekstazu i ostvarenje snova koje ste dugo sanjali. Ne tražite pomoć od drugih na poslu, da biste uspjeli, oslonite se sami na sebe. Razmislite o svojim ciljevima.

BIK

Nije pametno da se takmičite sa voljenom osobom, mogli biste se tako samo udaljiti. Danas će vam ići od ruke poslovi povezani s estetikom. Pripazite na ishranu.

BLIZANCI

Danas će mnogi od vas pokušati da impresioniraju osobu do koje vam je stalo. Oprez sa trošenjem novca. Moguće da ćete biti skloni depresiji.

RAK

Izbjegavanje problema nije najbolja opcija, vrijeme je da se suočite sa voljenom osobom i otvorite dušu. Pažljivo da vašim „stručnim“ planovima i odlukama, mogla bi biti ugrožena neka prava vaših kolega. Vježbajte.

LAV

Koliko god pokušavata držati konce u rukama kad je u pitanju vaš ljubavni život, danas će vam neke stvari izmaći kontroli. Mogli biste ugodno iznenaditi nadređene, zato je danas idealan dan da izneste svoje ideje. Ne istražujte previše.

DJEVICA

Ako želite da uživate sa voljenom osobom, opustite se i prestane da partneru tražite mane. Na tragu ste strategije koja će vam garantovati pobijedu na poslovnom planu. Prvo smislite, onda govorite.

VAGA

Danas ćete imati potrebu da vas drugi maze i paze. Koliko ćete biti zadovoljni ovisi o partneru. Posvetite se radnim obavezama. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Radite na komunikaciji sa partnerom, očekivati će od vas nježnost, a vi ćete biti povučeni u svoj svijet i nećete znati tumačiti signale koje vam šalje. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Svi poslovi povezani s psihologijom danas će vam ići od ruke. Fali vam sna.

STRIJELAC

Imate potrebu da se osamite, da se udaljite od partnera i osjetite sobodu, pažljivo sa tim da ne pogoršate odnose sa partnerom. Poradite na odnosu s vašim nadređenima na poslu. Slušajte svoj unutrašnji glas.

JARAC

Ne nalazite zadovoljstvo u ljubavi sa partnerom, izgriza vas monotonija, pokušajte stvari okrenuti u pravcu dobre zabave. Poradite na vašim pregovaračkim sposobnostima, jer trenutno vas nitko ne uzima za ozbiljno, a imate dobre ideje. Manje se naprežite.

VODOLIJA

Danas će vam prijati neobavezna druženja uz kavicu. Izađite van, prošetajte, a pogotovo ako ste još sami. Očekuju vas neplanirani finansijski izdaci. Komunicirajte sa ljudima.

RIBE

Potreban vam je neko ko zna da sluša kako biste olakšali dušu. Danas nećete imati volje da radite, raspoloženje će vas voditi prema svemu što nije opis vašeg posla, moguće da otkrijete nove hobije. Bavite se onim što volite.