Ovnovima se savjetuje oprez na poslu, a Blizanci će danas imati zanimljive ljubavne ponude

OVAN

Imate konstantno prisutan osjećaj da u poslovnom okruženju neko radi protiv vašeg interesa i to vas izluđuje. Ne sviđa vam se to što partner pokazuje ljubomoru. Generalno se osjećate odlično.

BIK

Današnji dan je idealan da se prihvatite važnih projekata. Imate visoka očekivanja i niste sigurni na koji način da se postavite prema osobi koja vam se dopada. Nervna napetost je pristuna.

BLIZANCI

Saradnja koju ste planirali sa osobom koja vam je već na poslovnom polju pomogla, će biti uspješna. Ako ste slobodni,danas ćete imati zanimljive ljubavne ponude. Moguća je vrtoglavica.

RAK

Očekuje vas težak dan tokom kojeg vam neće ići za rukom da riješite poslovne probleme. Partner će pokazati osjećanja koja ima sa vama. Potreban vam je odmor.

LAV

Odgovornosti koje imate na poslu treba da shvatite ozbiljno. Posvetite se radnim zadacima kako biste ostvarili svoje planove. Danas ćete napokon ostvariti bolji odnos sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

DJEVICA

Danas vas očekuje pozitivan dan koji vam na poslovnom polju donosi dobre vijesti. Distanca između vas i voljene osobe će biti sve veća. Moguća je ozbiljna kriza. Problemi sa leđima.

VAGA

Danas nije pametno da putujete niti se upuštate u bilo kakve rizike. Moguće su poteškoća na vašem polju posla. Dopada vam se osoba koja vam daje lažnu nadu. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Ulažete maksimum u svoj posao i spremni ste da se posvetite obavezama kako biste ostvarili ciljeve. Nesigurni ste u emotivne izbore i predomišljate se oko prekida. Osjećate se dobro.

STRIJELAC

Na poslovnom planu vas očekuju manje kočnice. Projekti na kojima radite kasne i sve se odvija otežano i usporeno. Voljena osoba će biti inicijator da vašu vezu prenese na neki viši nivo. Bubrezi su vam osjetljivi.

JARAC

Danas ćete imati probleme u komunikaciji sa saradnicima i da vam neće biti lako da ostvarite kompromis. Na ljubavnom polju vas očekuje bolji odnos sa voljenom osobom. Pad imuniteta je naglašen.

VODOLIJA

Danas je idealan dan za neka nova ulaganja kako bi uspjeli da ostvarite bolju financijsku situaciju. Pred vama je nova prilika za prijateljstvo a možda i neko ljubavno poznanstvo. Povedite računa o zglobovima.

RIBE

Ukoliko imate privatni biznis,očekujete pokretanje bolje situacije u narednom periodu.Sa bračnim partnerom vas očekuju trzavice i neslaganja koja će vam donijeti manje probleme. Dobro se osjećate.