Blizanci i dalje “petljaju” s osobom s kojom rade, Strijelcima se danas ostvaruje ono što davno zacrtali

OVAN

U pitanjima srca danas ćete biti sposobni čitati svaki detalj između redova, ali ne izražavajte svoje spoznaje drugima. Sve djelatnosti u kojim se zahtijeva suptilnost, intuicija, kreativni talenti ili slično, danas su odlično postavljeni. Bit će ugodnih snova.

BIK

Oni koji su još sami provset će dan u svom svijetu maštanja i snova. Tu će se danas osjećati sasvim dobro. Zaposleni u institucijama zatvorenog tipa (bolnice, laboratoriji, instituti i sl.) imaju dan pun otkrića. Ostali rade uobičajeno. Analizirate svoju podsvijest.

BLIZANCI

I dalje ćete petljati s jednom osobom s kojom radite ili će ona petljati s vama. Za neke će to biti samo prolazni flert. Iako se napori na poslu povećavaju, uz pomoć dobre volje svojih suradnika i vas samih, bit će vam ugodno. Ne zaboravite na šefove.

RAK

Plima emocija koja vas sada nosi možda vas i zbunjuje. Nekima će se ostvariti ljubavni snovi. Odlično ćete sarađivati kako s mladim, tako i sa zrelim suradnicima u poslu. Bit ćete otvoreni i ljubazni. Malo je onih koji su sad jači od vas.

LAV

Sve što trenučano nedostaje u vašim osobnim odnosima dans ćete uspješno nadokanđivati seksom. Možda ćete biti umorni od silnih priča, ali one će iznjedriti kvalitetne dogovore. Čekaju se samo još neke informacije. Vjerujte svojoj intuiciji.

DJEVICA

Osoba s kojom poslovno surađujete mogla bi se i privatno zainteresirati za vas, no vi ćete zasad biti na distanci. Dobivate priliku za iznimne financijske rezultate. Kod nekih će se to već danas i konkrtizirati, a kod nekih dogovoriti. Budite dosljedni.

VAGA

Vaša najdraža osoba danas bi vas mogla ugodno iznenaditi. Bit će spremna popustiti u nečem oko čega ste se sporili. Imate sve šanse da uspješno dogovorite jedan velik posao. Gotovo da nema prepreka. Budite pametni. Mala neravnoteža u krvnoj slici.

ŠKORPIJA

Danas možete uživati u društvu voljene osobe bez bojazni da vam ona neće uzvratiti ono što joj pružate. Svi poslovi koji se rade s ljudima dobro su postavljeni. Budite otvoreni za druge, pa će i oni biti za vas. Možete i malim koracima stići do cilja.

STRIJELAC

Ono što ste nekad obećali sebi danas se polako i ostvaruje. Vi uživate u društvu osobe koja vam je jako draga. Odličan je dan za postavljanje temelja za jedan krupniji i dugoročniji posao koji će se novčano isplatiti. Bit ćete zadovoljni.

JARAC

Bit ćete puni emocija i spremni ih podijeliti s drugom stranom. Zadovoljstvo, sreća i sklad gotovo su sigurni. Neke stvari odvijat će se bolje nego što ste očekivali. Za neke će to biti razlog da se malo opuste. Možete gotovo sve.

VODOLIJA

Otkrit ćete koja vas to osoba simpatizira na poslu. Bit ćete smušeni jer nećete znati kako se postaviti. Vaše kolege danas će prema vama biti izuzetno popustljivi i dopustiti vam da činite i ono što inače ne biste smjeli. Poštujte druge.

RIBE

Ako danas izađete, bit će vam prelijepo. Ako ste sami, mogli biste se zaljubiti. Akos te u paru, uživajte. Profesije vezane uz pozornicu, prezenetacije ili nastupe pred javnošću danas bi mogle doživjeti procvat. Pokažite se svijetu.