Djevice stabilne i sigurne u svojoj vezi, Škorpijama danas na pomolu veliko prijateljstvo

OVAN

Danas ćete se uspjeti izdići iznad briga i tuga koje vas muče. Bit će to pozitivan pomak i blago olakašanje. Ako imate problema kako obaviti ono što trebate, sjetite se svojih stručnih znanja i brzo ćete doći do rješenja. Odmorite, naspavajte se.

BIK

Moguće je da će vam neko ili nešto predložiti izlaz iz vašeg ljubavnog labirinta, ali niste još spremni isto provesti u djelo. Pred vama je poruka, ponuda ili slično koja dolazi iz inozemstva. Ipak, nije sasvim definirana, ali veseli kao mogućnost. Za sada analizirajte.

BLIZANCI

Izražavanje vlastitog nezadovoljstva nije način da poboljšate osobne odnose ako u istom ne predložite i neka konkretna rješenja. Vjerujete da možete bolje i više. U pravu ste, ali ne trebate od sebe zahtijevati nemoguće. I vi ste samo čovjek. Budite realniji.

RAK

Danas završavate jednu fazu svog erotskog života i kompletirate takva iskustva. Vezani su dobro, a samci zavode. Vjerojatno ćete se naći tik do značajnih ulagača u vaš posao, ali stvari još neće biti definirane ni gotove. Zdravi ste i spremni na nove izazove.

LAV

Išli vi korak naprijed, pa korak nazad, opet ćete biti u plusu, jer znate što želite. To će prepoznati i druga strana. Danas ćete se baviti nekim nježnijim temama ili estetkim, umjetničkim i kreativnim oplemenjivanjem posla. U dobroj ste formi.

DJEVICA

Bit ćete stabilni i sigurni u svojoj vezi jer će se pokazati rezultati vaših prethodnih ljubavnih djelovanja. Dobro je. Korak ste do izažaja kad će vas primijetiti i oni koji to dosad nisu, ali trebate se strpiti još samo mrvicu. Samo nastavite dalje za svojim ciljevima.

VAGA

Ako vam se učini da vam partner kroji dane, pobunit ćete se, ali ćete mu (joj) i dopustiti da to radi do određene mjere. Nekima će se činiti da im je sve unaprijed zacrtano, pa da nemaju mnogo prostora za manevriranje. Imate dovoljno slobode, bez brige.

ŠKORPIJA

Na pomolu je veliko prijateljstvo, a možda i nešto veće, no do zbližavanja vas dijeli još jedan mali korak. Rasvijetlit će se neke nejasnoće i vi to vidite prije drugih. Ipak, ne ponašajte se kao da sve znate, nego pričekajte da to vide i drugi. Budite razumni.

STRIJELAC

Oni koji su zaljubljeni danas bi voljenoj osobi mogli predlagati nešto u vezi zajedničkog stanovanja ili preinake u domu. Dovršavat ćete malu inventuru koja je uvjet da se u poslu možete razmahati još više. Činit ćete to uspješno. Ne pretjerujte s jelom i pićem.

JARAC

Vodit ćete voljenu osobu od nekretnine do nekretnine pokazujući joj gdje bi i kako mogli živjeti jednog dana. Dobro ćete surađivati sa svima, ali najbolje s mladim suradnicima ili s djecom. Bit će vam to i užitak. Budite ono što jeste.

VODOLIJA

Ako vam je već toliko stalo da kukate, onda to ispričajte osobi od povjerenja, a ne onoj s kojom ste u vezi, jer ćete joj biti naporni. Možda ćete poželjeti da vas svi puste na miru kako biste odradili svoj dio posla s koncentracijom. Ići će vam od ruke. Moguća su prenaprezanja.

RIBE

Neki će se spremati za važne riječi i u glavi će krojiti velik govor. Ne izražavajte još ono što mislite, ali možete to sročiti. Jedan trošak malo će vas uznemiriti, ali brzo ćete uspostaviti kontakte kojim ćete razviti posao i isti nadoknaditi. Dobro ćete manevrirati.