Ovnove danas vodi mašta, Djevice će dati sve od sebe da obogate vezu s partnerom

OVAN

Mašta će vas voditi u pitanjima srca, pa nećete biti potpuno realni. Otuđenje koje je počelo udaljit će vas. Na radnom mjestu se pojavljuju ideje koje su na prvi pogled neobične. Žustro radite, a razmatrajte ih polako. Neraspoloženje bez pravog razloga.

BIK

Danas je dan kad ćete u ljubavnim temama miješati skromnost i visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane. Mnogi će se nasmijati na mogućnost jedne suradnje jer će im se činiti da ona nije realna. Ipak, razmislite. Male glavobolje.

BLIZANCI

Imate dovoljno samopouzdanja. Veze se razvijaju dobro, a ako ste još sami, ne čekajte, nego idite van. Sve je moguće. Većina vaših radnih aktivnosti odvijat će se uz pomoć i podršku drugih. Pokažite da to cjenite. Ostat će dovoljno vremena za druženja.

RAK

Pokušat ćete spojiti neobavezni izlazak s rutinom. Mogli biste se zateći na na novom mjestu sa starim poznanicima ili navikama. Vaše znanje i stručnost jesu neupitni, no činit će vam se da vam ne pokalanjaju dovoljno pažnje i da zaslužujete više. Ne može se ništa preskočiti.

LAV

Vjerojatno ćete se više okrenuti partneru jer će on (ona) biti senzibilniji više nego inače. Budite pažljivi. Izlaze na vidjelo dobri financijski rezultati. Zadovoljni ste i kontaktirate suradnike oko novih poduzimanja. Neka vas vodi intuicija.

DJEVICA

Danas ćete dati sve od sebe kako bi obogatili svoju vezu. Prijedlozi će biti nesvakidašnji, ali zanimljivi. Srce vas vuče među ljude, ali ako treba još nešto odraditi, učinite to bez prigovora. Vrijedi. Jedite više voća i povrća.

VAGA

Maštom i kreativnošću vi ćete doskočiti frustracijama koje stoje između vas i voljene osobe. Pokazat će se da imate svježe ideje koje će neke suradnike iznenediti. Slobodno ih prezentirajte. Bilo bi dobro da se naspavate.

ŠKORPIJA

Kako dan bude odmicao, vi ćete biti sve skloniji jačem izražavanju emocija, a inspiracije za ljubav neće nedostajati. Svi poslovi s ljudima ići će vam dobro od ruke. Komunicirajte, otvorite se, predlažite svoje ideje i rješenja. Carpe diem.

STRIJELAC

Razvoj vašeg ljubavnog života je neupitan. Možete birati, a ponekad je i obratno. Važno je da vam je srce na mjestu. U poslovnoj korespondenciji koja je intenzivna moglo bi doći do malog kaosa. Jasno postavljajte pitanja i jednako odgovarajte. Postavite jasne ciljeve.

JARAC

Gotovo je sigurno da ćete dan provesti u društvu voljene osobe kod kuće. Bit će vam lijepo i bez većih ljubavnih akcija. Stiže prijedlog za jednu suradnju koji niste očekivali. Malo ste zbunjeni, ali regirate brzo i snalazite se. Imate pravo na opuštanje.

VODOLIJA

Bit ćete sposobni čitati između redova, te detektirati i ono najskrivenije u odnosu s osobom do koje vam je stalo. Utjecat ćete na stvari i ljude oko sebe, a ponekad i nesvjesno. Primjećivat će vas više nego što očekujete. Poboljšanje i inspiracija.

RIBE

Povezat ćete voljenu osobu s vašim društvom i prijatlejima. Bit će vam ugodno i drago zbog toga. Ne dvojite oko ulaganja energije u posao koji radite. Svaki trud kad tad će se isplatiti. Što zamislite, to i ostvarite.

Izvor: ehoroskop.net