U samo nekoliko sati rasprodano pola koncerta Whitesnakea u Sarajevu

Ogromno interesovanje vlada za koncert legendarnog Whitesnakea u Sarajevu.

To se pokazalo već prvog dana kada se za svega nekoliko sati rasprodalo pola ulaznica za koncert.

Energični nosioci svjetskog hard rock zvuka, u posljednji čas svoje oproštajne turneje su uvrstili i koncert u Sarajevu, što se ispostavilo kao pun pogodak.

Koncert Whitesnakea u Sarajevu bilježi rekord prodaje ulaznica, u odnosu na Skopje, Zagreb i Beograd. To je samo još jednom potvrdilo činjenicu da Sarajevo itekako želi da bude domaćin svjetskim muzičkim zvijezdama, a ne da se takvi spektakli dešavaju na bazi incidenta svakih deset godina.

Koncert Stinga je to potvrdio i otvorio vrata Sarajeva velikim svjetskim zvijezdama. Mislim da ćemo u Skenderiji imati priliku napraviti najveći rock spektakl u historiji te dvorane“, istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Prestali broj ulaznica za koncert možete pronaći na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba, kao i putem njihove web platforme www.kupikartu.ba.

Podsjećamo, preostale cijene ulaznica za koncert Whitesnakea iznose:

• Parter 49 KM

• Fan Pit (samo 1000) 69 KM

• Tribine: 60, 70, 80 KM

“Avalon“ se bavi promoterstvom od 1993. godine, a zadnjih 15 godina je postala vodeća promoterska kuća na Balkanu, iza koje su koncerti po najvišim svjetskim tehničkim i sigurnosnim standardima u cijeloj regiji sa preko 150 vrhunskih izvođača od Amy Winehouse, Irona Maidena, Bob Dylana pa sve do Santane, Bryan Adamsa, Pink, Billy Idola i Lenny Kravitza, Ozzy Osbourna i Slasha kao i bendova poput ZZ Top, Green Day, Massive Attack, The Prodigy, Faithless, One Republic, Duran Duran, Simple Minds, Simply Red.

Ovo će biti jubilarni deseti koncert Whitesnakea na Balkanu, u organizaciji ove produkcijske kuće.