Dva splitska restorana poslužuju hranu na golim izuzetno zgodnim djevojkama, cijena jela “žara”

U posljednje vrijeme na društvenim mrežama i u regionalnim medijima često se spominju dva splitska restorana, ali to ima svoje razloge.

Naime, splitski restorani “Olive Tree” i “Roof 66 / Fetish, Food & Meu” u ponudi imaju serviranje sushija na nagim djevojkama.

Na njihovom meniju ova usluga je upisana kao umjetnički performans dekoriranja i jedenja sushija s tijela.

Ova usluga naravno nije za svakoga, obzirom da ima mnogo osoba koje osuđuju ovo, ali ni cijena za ovu uslugu nije baš za svačiji džep.

Za ovakav objed u dva splitska restorana morati ćete izdvojiti između 233 i 325 KM po osobi, a cijena zavisi od vremena posjete ovog restorana.

Oba restorana u vlasništvu su iste kompanije, a nalaze se na dva kraja splitske Rive.

U skladu s raspoloženju i ukusima platežno moćne klijentele, ova egzotična seansa se može odvijati “na spektakularnoj pitoresknoj lokaciji u srcu Splita s pogledom na splitsku luku i Rivu, Dioklecijanovu palaču i Marjan” ili “na bastionu Bernardi u vizualno stiliziranim prostoru koji kreira opuštenu atmosferu s neočekivanim elementima koji potiču na interakciju”.

Olive Tree je otvoren još 2016. godine, a tad je na društvenim mrežama osvanuo i oglas za ovu vrstu posla.

Glumi se stalak za hranu na stolu. Leži se dva puta po sat vremena dok gosti skupe hranu pa se odlazi u backstage dok se pripremi druga postava. Ne mora se biti potpuno gola, intimni dijelovi mogu biti pokriveni naljepnicama i listićima.

Uslov je, naravno, izuzetno zgodna hostesa. Honorar po trosatnom performansu skoro 400 KM, plaćen put i smještaj“, pisalo je u oglasu.

Serviranje sushija na nago tijelo žene poznata je već odavno u Japanu i to kao nyotaimori.

Ako je riječ o muškom tijelu, onda se zove nantaimori.