Blizanci danas bez problema “preskaču” sve prepreke, Rakovi danas imaju razloga za smijeh i nadu

OVAN

Ako se upustite u konkretnije zbližavanje s osobom do koje vam je stalo, polučit ćete zavidan rezultat. Vaši saradnici će vas podržavati, ali nisu svi iskreni. Otvorite širom oči kako bi prepoznali one koji su pravi. Sagledajte cjelinu.

BIK

Nekima će biti žao što se nisu suzdržali kad je trebalo. Sad popravljaju što se popraviti može. Kontakti će se proširiti, a vi dobiti priliku prezentirati neke svoje inventivne ideje. Uspjet ćete. Držite se profesionalnih kriterija.

BLIZANCI

Danas ćete bez ikakvih problema nadilaziti svaku prepreku ili problemčić koji se naše na vašem putu ka zadovoljstvu. Uspjet ćete. Osjećat ćete da biste mogli više i bolje, ali sputava vas nesamostalnost u radu. Želite više slobode. Ojačajte svoju muskulaturu.

RAK

Bez obzira što vam u ljubavi ne cvjetaju ruže, danas ćete naći razloga i za smijeh i za nadu. Bit ćete vrlo konstruktivni. Možda će vam se u trenutku učiniti da ste prepušteni sami sebi, ali nije tako. Kontroliraju vas sasvim dobro. Male nervoze.

LAV

U ljubavnim pitanjima trebat će poslušati stav partnera. Trenutačno je osjetljiv, ali dobronamjeran. Danas nećete imati realan odnos prema sebi. Zamišljat ćete da je vaš utjecaj veći nego što zapravo jest. Ne kritizirajte voljenu osobu.

DJEVICA

Ni danas nećete moći učiniti neki veći pomak u odnosima, ali malim koracima sve će ići na bolje. Budite skromniji. Dan je vrlo povoljan za građenje novih financijskih planova u suradnji s kolegama. Dogovorit ćete se. U radu je spas.

VAGA

Možda ćete imati zanimljive ideje kojim ćete opterećivati voljenu osobu. Ne morate sve iznositi u detalje. Vaša financijska situacija izgledat će vrlo obećavajuća, ali vi sami brzo ćete detektirati slabosti koje treba ukloniti. Dobro razmislite.

ŠKORPIJA

Vaša ljubavna veza razvija se dobro, a danas ste sposobni čitati između redova. Pogađat ćete partnerove želje. Moglo bi doći do neslaganja između nekih vaših kolega i suradnika iz inozemstva. Povežite ih na svoj način. Nedostaje vam discipline.

STRIJELAC

Držat ćete se kuće i kuhinje. Oni u staiblnim vezama neće izlaziti van, a samci će maštati gledajući dobar film. Moguće je da će vam ljudi oko vas davati razna obećanja koja nisu sasvim realna. Budite oprezni. Jača vaš apetit.

JARAC

Bilo bi pametno da pažljivije poslušate što vam druga strana predlaže. Uvidjet ćete da je u pravu. Dopustite drugima da vam objasne ako vam nešto nije jasno. Pitajte, analizirajte, samo ne namećite. Nema prepreka.

VODOLIJA

Bit ćete skloni sve vidjeti ružičasto. Neki će idealizirati svoju vezu. Stoga im usporedba s viđenjem drugih neće goditi. Sve što danas budete radili na poslu činit ćete s lakoćom kao da se radi o nekoj zabavi. Slušajte sebe.

RIBE

Ako ne uspijete baš u svim svojim namjerama, znat ćete sve okrenuti na šalu ili ćete se jednostavno distancirati. Drugi će konačno prepoznati vaše zasluge i priznati vam rezultate. Pred vama je lijep poslovni dan. Nervoza.