Lavovi danas nalaze pravi način kako da pokažu emocije, Škorpije ne bi trebale slušati ljubavne savjete prijatelja

OVAN

Pokušat ćete nametnuti svoj stil ljubavne igre, ali bilo bi bolje da nađete zlatnu sredinu i dogovorite se. Pokazat ćete se kao vrlo pristupačni. Uspjet ćete surađivati čak i sa svojim neistomišljenicima. Svoje zamisli zapišite i arhivirajte.

BIK

Ako uspijete zanemariti mane voljene osobe, vaš međusobni odnos držat ćete u ravnoteži. Potrudite se. Znate da ništa nije sigurno, ali očekujete da ćete dobro proći. Na neki način vi se kockate. Ne posustajte.

BLIZANCI

U svoj stil zavođenja unijet ćete više mašte i senzibilnosti. Mnogima će se to svidjeti. Ne pričajte bez potrebe. Niste svjesni koliko ste napredni. To će vam danas postati potpuno jasno kroz suradnju s drugima. Vaše ideje su zanimljive.

RAK

Iako ćete se vi svojski truditi biti ljubazni, teško će vam padati grubosti partnera, ako i okolnosti koje vam ne idu na ruku. U poslovnoj suradnji s drugima dolazit će do izražaja vaš emotivni stav. Pokušajte posao odvojiti od osjećaja. Nađite kompromis.

LAV

Danas nalazite pravi način da nekom pokažete svoje osjećaje, bilo da se radi o pogledima, bilo o rječima. Uslijedit će nepromišljeno postupanje vaših nadređenih zbog kojih ćete se osjećati povrijeđeni. Imate pravo uživati.

DJEVICA

Vaša veza razvijat će se dobro ako u njoj ne očekujete senzacije. Ne potencirajte scene. Nije potrebno. Neki pod svaku cijenu žele završiti jedan posao i imaju izgleda da to učine odlično. No treba i živaca za to. Oslobodite se osjećaja vlastite važnosti.

VAGA

Još će biti malo natezanja u osobnim odnosima, ali ne takvog da bi oni bili ugroženi. Da bi ostvarili svoje nove zamisli, prvo treba dovršiti jedan posao koji je ostao stajati po strani. Krenite s kućnim popravcima.

ŠKORPIJA

U ljubavnim pitanjima ovaj put ne slušajte savjet prijatelja, koliko god bio dobronamjeran. Još traju male čarke oko nove kadrovske križaljke ili oko dijela posla povezanog s uslužnim temama. Manji problemi s kožom na licu.

STRIJELAC

Imat ćete potrebu pokazati svoje emocije i doživjeti drugu stranu na nov način. Bit će nešto nemira, ali veza je u redu. Mnogi koji danas idu na posao mogli bi biti malo protežirani i biti pušteni kući prije kraja radnog vremena. Ne uzimajte stvari previše k srcu. Proći će.

JARAC

Iz idealističko-romantične ulazite u fazu prizemljenije ljubavne stvarnosti. Od sad uživate u malim stvarima. Oni koji se bave alternativnim djelatnostima bit će uspješni i popularni. Svi ostali čitat će između redova. Veselite se.

VODOLIJA

Doći će do prolaznog nemira u vašim osobnim odnosima. Vi ćete biti previše revolucionarni, a partner osjetljiv. Čim završite s poslom, posvetit ćete se kući, obitelji, svom domu. Mnogi će uživati u obiteljskom ozračju. Provedite neko vrijeme u tišini.

RIBE

Vjerojatno ćete spojiti voljenu osobu s društvom i tako provesti jedno ugodno veče ili popodne. Na radnom mjestu osjetit ćete mir i stabilnost. Zagonetke će ostati drugima da ih rješavaju. Vježbajte gimnastiku.