Rakovi danas odlično vode posao, Škorpije danas uživaju u društvu osobe koju vole ili pokušavaju zavesti

OVAN

U ljubavnim pitanjima spretno ćete spajati ugodno s korisnim, te tako usrećiti i sebe i partnera. Neki bi se mogli postaviti poput divljeg konja koji se treba pripitomiti. Shvatite da se raditi mora i to po nekim pravilima. Prilagodite se.

BIK

Vjerojatno ćete se usredotočiti na druga područja života jer ćete biti prilično svjesni da vam sad ne cvjetaju ruže u ljubavi. Odličan je dan za poslovne dogovore temeljnih tema i poslova, znači za ono na čemu nešto počiva. Ipak, birajte riječi. Prvo promislite, onda recite.

BLIZANCI

Neki će izaći van, ali će im događaji na tom mjestu blago uzdrmati samopouzdanje. Zaboravite to. Vidjet ćete više nego drugi, ali trenutačno nećete moći mnogo učiniti da promijenite sitauciju. Budite strpljivi.

RAK

Nastavljate tješiti svoju najdražu osobu i činite to uspješno. Vaš odnos se razvija u sve dublji i kvalitetniji. U saradnji s drugima pokazat ćete se lucidni i kreativni. Uz to operativno odlično vodite posao. Sve je više stvari na svom mjestu.

LAV

Osjetit ćete melanholiju, prolaznu depresivnost ili neispunjene čežnje, ali ćete ih lako nadvladati ako se otvorite i popričate s nekim. Kada se radi o ciljevima jednog posla danas bi se moglo pokazati da oni nisu ni jasni ni stabilni. Razbistrite ih. Potražite humoristične sadržaje.

DJEVICA

Vaša veza i privatni odnosi razvijaju se dobro uz malu posvećenost jednom članu obitelji koji je danas osjetljiviji. Na pomolu su nadmudrivanja s autoritetima. Već znate kako to izgleda, pa pripremate pametnu strategiju. Osetljivost želuca.

VAGA

Vaš ljubavni izbor bit će stabilan i obećavajući. Nastavljate graditi započeto, a u tome imate i nešto sreće. Danas ćete se uspješno povezati sa suradnicima iz inozemstva ili ćete vaše znanje doći do izražaja na najbolji mogući način. Sve ste vedriji i jači.

ŠKORPIJA

Izgledno je da ćete i danas uživati u društvu osobe koju volite ili ćete se truditi osvojiti nekog do kog vam je stalo. Ceremonije vas umaraju, a ako baš danas jednu od njih trebate odraditi, učinit ćete to s humorom. Neki će se i zabaviti. Vitalni ste.

STRIJELAC

Izvana ćete pričati nježne riječi, a iznutra strasno i jedva čekati da osobu do koje vam je stalo odvučete u spavaću sobu. Mogući su manji zastoji u korespondenciji s poslovnim partnerima. Radi se o tome da se nadređeni još ne žele izjasniti. Vjerojatno je zijevanje.

JARAC

Partner će vas pozvati da izađete ili čak da odete na poludnevni izlet. Ako prihvatite, provest ćete se odlično. Uspjet ćete uspostaviti kvalitetnije poslovne kontakte i tako otvoriti nova vrata za saradnju. Sad je vrijeme kad možete naći neki sport za sebe.

VODOLIJA

Kombinirat ćete vrlo raznolike tehnike zavođenja. Bit ćete uspješni u većini varijanti. Samo ne pretjerujte. Svi koji rade poslove povezane s istraživanjem ili nešto što zahtijeva suptilniji pristup, danas će ostvariti lijepe rezultate. Štedite svoje snage.

RIBE

Vaša najdraža osoba danas će vam pokazati svoje snetimentalno lice. Prihatite to kao realnost i budite pažljivi. Poslovi u kojim vi imate direktan utjecaj na stvari dugoročno se razvijaju odlično, a danas rješavate neke suradnje. Ne komentirajte.