Za Ovnove će ovo biti dan za pamćenje, Vodolije imaju pravi balans za uživanje u ljubavi

OVAN

Za neke će ovo biti dan za pamćenje, a pogotovo njegov drugi dio. Oni koji još traže srodnu dušu neka svakako izađu. Bit ćete uravnoteženi i s pravim osjećajem za svaku vrstu radnog zadatka. Za vas danas nema nikakvih prepreka. Uživajte u svakom trenutku.

BIK

Ako imate privatnih problema, prihvatite jedan neobavezni poziv na kafu jer ćete tako olakšati dušu. Možda će vam predložiti da odete na kraći poslovni put kako biste snimili situaciju i donijeli nove informacije s terena. Uredite ritam rada i odmora.

BLIZANCI

Prolazna nesigurnost mogla bi biti povezana s vašim pogrešnim izražavanjem ili nesporazumom. Ne ulazite dublje u raspravu. Vaši nadređeni danas će biti puni elana i novih planova za razvoj posla, a vi s manjkom energije. Izdržite. Idite korak po korak.

RAK

Odradit ćete još neke stvari iz prošlosti kako bi smjelije krenuli dalje. Neće vam biti lako, ali bit ćete dosljedni. Obratit ćete pažnju na vas i moći ćete izraziti što mislite. Vaše ideje bit će razmatrane, ali se o njima još neće očitovati. Previše brinete.

LAV

Danas će vas malo mučiti stare čežnje i neispunjene nade, pa je najbolje da se povučete i primirite. Ne inzistirajte ni na čemu. Iako ćete raditi predano i bez zadrške, danas će vam se učniti da ono što ste napravili nije dovoljno. Poradite na svom strpljenju.

DJEVICA

Ako se osjećate usamljeno, potražite društvo svojih prijatelja. Oni će danas biti pravi melem za vas. Napokon ćete shvatiti da ono što radite vrijedi više nego što ste nedavno mislili. S tom spoznajom radit ćete lakše. Budite iskreni prema svima.

VAGA

Pred vama je lijep dan za druženja, bilo da se odlučite na izlazak udvoje, bilo da prošetate sami popoijete kavu s poznanicima. Lako ćete danas izlaziti na kraj ako radite s ljudima, no ako vam je posao samački, nedostajat će vam netko da s njim popričate. Veselite se onom što je dobro.

ŠKORPIJA

Moguće je rješenje nekog obiteljskog problema koji vas je dugo mučio. Vjerojatno ćete naći zajednički jezik. Završit ćete uspješno jednu poslovnu fazu i okrenuti novi list. Bit će to korak naprijed za vas. Ne sumnjajte, nego radite.

STRIJELAC

Danas je dan kad ćete u ljubavnim temama miješati skromnost i visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane. Saradnici će vas podržavati i simpatzirati, ali kad se radi o stručnosti nitko vam neće progledati kroz prste. Sve je uredno.

JARAC

Vaš ljubavni show nastavit će se kroz povezanost s osobom izvana. Neki će dobiti ljubavnu poruku iz inostranstva. Svoju stručnu osposobljenost danas ćete napuhati do krajnjih granica, no u tome ćete biti uvjerljivi. Bavite se sportom.

VODOLIJA

Imat ćete pravi balans za uživanje u ljubavi, a posebno u konkretnim stvarima. Oni u parovima bit će vrlo zadovoljni. Danas ćete se postaviti ispravno jer ćete znati uvažiti ne samo kruta pravila, nego i ljudske potrebe. Male glavobolje.

RIBE

Mali korak dijeli vas od smirenja i kvalitetnijih odnosa, no potrebna je još ta trunčica strpljenja. Vjerojatno ćete postići dobar dogovor oko sponzoriranja jednog projekta u kojeg ste sumnjali. Bolje je vjerovati nego sumnjati.