Blizancima danas stvari sjedaju na svoje mjesto, Vage nižu ljubavne uspjehe

OVAN

Nivo vašeg samopouzdanja bit će velika, a prilike za druženja otvorene. Mnogi samci danas će upoznavati nove osobe. Previše razmišljanja o tome kako surađujete s drugima oduzet će vam dragocjeno vrijeme. Idite do kraja.

BIK

Danas je pred vama prelijep dan za ljubav. Vezani će uživati, a samci neka svakako izađu među ljude. Razmišljajući o poslu, dobivate glavobolju, a najviše zbog sitnica koje nikako da se raščiste. Opustite se. Uživajte.

BLIZANCI

Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više uviđati da stvari potpuno sjedaju na svoje mjesto. To će vas usrećiti. Pokušat ćete se sabrati i jasno izraziti svoje namjere. Bit će to korak naprijed u raščišćavanju jednog posla. Bit ćete stabilno i dobro.

RAK

Bit ćete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera. Ništa vas više neće brinuti u vezi vašeg posla. Dobro ćete surađivati i napraviti ono što treba. Bit ćete zadovoljni. Dobro ćete se provesti.

LAV

Ono što ste rekli imat će pozitivan učinak. Partner će razmisliti o realitetima, a vi ćete biti zadovoljniji. Što god da radite, danas ćete se bez brige moći osloniti kako na druge, tako i oni na vas. Uslijedit će lijepa saradnja. Izađite u prirodu na svjež zrak.

DJEVICA

Svoju sreću u ličnom životu podijelit ćete s bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Odradit ćete ono što morate i učnit ćete to što brže možete. Nakon toga posvetit ćete se dragim ljudima. Vježbajte pravilno disanje.

VAGA

Nastavit ćete nizati jedan za drugim ljubavne uspjehe. Oni u vezama blistaju, a samci su puni nade i izlaze. Osim male zbunjenosti povezane s vašim šefom, ništa vas posebno neće brinuti u vezi posla. Imate pravo na kratki odmor.

ŠKORPIJA

Usaglašavanje s partnerom bit će uspješno, a u svemu će vam doprinijeti i vaši dragi prijatelji. Povremeno će vam pasti na pamet stara sitna inventura koja je ostala nedovršena zbog nepristiglih informacija. No i to će se riješiti kad tad. Jači ste od mnogih.

STRIJELAC

U ljubavnim pitanjima neka vas danas vodi vaša intuicija. Uz njenu pomoć sve će biti bolje i lakše. U poslovima s mladima iznjedrit ćete inventivne ideje koje će cijelu stvar pomaknuti korak naprijed. Nađite zlatnu sredinu.

JARAC

Nedostajat će vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično prazninu popunjavate. U poslovima gdje postoji slobodna razmjena ideje, danas biste mogli briljirati. Sve uhodane djelatnosti bit će vam dosadne. Pomozite slabijima.

VODOLIJA

Neobavezni kontakti danas bi vam mogli donijeti pravo osobno osvježenje. Oni koji su sami neka izađu na kavu. Neko od vaših nadređenih danas bi mogao nakratko stati na put vašim umjetničkim idejama. Ne analizirajte previše.

RIBE

Nastavit ćete se zabavljati kao da nema nikakvih problema. Uspjet ćete pobjeći od svega i nasmijati se. Mnogima od vas danas se neće dati raditi. Raspoloženje će vas voditi u neistražena područja i hobije. Dobar je dan za sportaše.

Izvor: ehoroskop.net