Foto: N. M./ Sarajevska sehara

Danas prvo veliko Dogs Trust druženje u Sarajevu uz nagradno izvlačenje

Dogs Trust danas, 8.4.2022. godine, organizuje prvo veliko post-covid druženje u Sarajevu, na lokaciji Bina, Vilsonovo šetalište, sa početkom u 17 sati.

Na druženje su dobrodošli vlasnici i ljubitelje pasa, ljubimci koji bez stresa mogu podnijeti gužvu i druge pse, naši BFF-ovi, djeca, roditelji, nastavnici, i svi drugi prijatelji!

Svi koji su do 04.04. poslali kratki klip na kojem svog ljubimca putem nagrađivanja obučavaju nekom triku ili ilustrovanu poruku vezanu za humani odnos prema životinjma, udomljavanje ili odgovorno vlasništvo će putem aplikacije random.org moći osvojiti jednu jednu od vrijednih nagrada:

– 15 kupona u vrijednosti od 50 KM za potrepštine psa u Zoo Centru Sarajevo

– 5 tableta – Samsung Galaxy Tab A 8”

– 10 udobnih Dogs Trust kreveta za pse

Dobitne nagrade će biti uručene samo dobitnicima koji budu prisutni na događaju.

Svi posjetioci će sa sobom ponijeti korisne poklone, a u toku događaja će saznati o našem novom pristupu, programima, konsultirati se sa našim trenerima iz Škole za pse, veterinarima, te načinima kako i oni mogu doprinijeti humanom i trajnom rješenju problema napuštenih pasa”, saopštili su iz ove organizacije.

Najmlađi posjetioci će moći sudjelovati u edukativno-zabavnoj radionici i na zabavan način naučiti o psima, a posebno kako da budu što sigurnija u blizini ili u kontaktu sa njima, a kući će otići sa zanimljivim poklon paketima!