Prijavite se na javni poziv “DIGITALNI MARKETING ZA MALE BIZNISE”

CEFE BiH uz podršku UNDP, poziva sve zainteresovane vlasnike malih i srednjih preduzeća (obrti i d.o.o.) registrovane na području Kantona Sarajevo u posljednje tri godine, da se prijave za učešće u Programu obuke na temu digitalnog marketinga.

Učesnice i učesnici će kroz ovu obuku dobiti stručnu podršku u realizaciji konkretnih promotivnih kampanja na digitalnim kanalima komuniciranja.

U toku trajanja programa, svi uključeni poduzetnici će raditi, testirati i unapređivati svoje promotivne kampanje uz podršku stručnog tima CEFE BiH.

Prijave je moguće predati putem online obrasca do 27. aprila 2022.

Javni poziv i organizacija podrške iz oblasti digitalnog marketinga je podržana kroz projekat DigitalBIZ koji provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u BiH.

Projekat “DigitalBIZ” ima za cilj podržavanje preduzeća koja žele uvesti korištenje digitalnih alata i opreme sa ciljem digitalne transformacije kroz unapređenje sopstvenih procesa rada i proizvodnje, otvaranja novih poslovnih mogućnosti i tržišta, te jačanja otpornosti na rizike i vanjske utjecaje.

Kroz ovu podršku direktno će se povećati konkurentnost malih i srednjih preduzeća, povećati produktivnost i omogućiti brži ekonomski rast.

Više o javnom pozivu svakako možete pronaći na ovom LINKU.