Fatalna “Crna Žena” Mirjana Antonović: “Stigla je sudska odluka, Miroslav Ilić je Devinov otac”

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića, saopćila je da njen sudski spor koji je godinama imala sa “slavujem iz Mrčajevaca” konačno okončan, te da je sudija presudio u korist njenog sina Devina.

Naime, poslije duge i mukotrpne sudske borbe, Mirjana je na društvenim mrežama saopćila da je konačna sudska odluka da je Miroslav Devinov biološki otac.

Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni.

Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podrsku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije“, napisala je ona.

Dodala je da joj je drago što se nije razočarala u svom vjerovanju da je u Srbiji moguća pravda.

Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvijek sam željela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala“, zaključila je ona.

Podsjetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama je pokušava da dokaže da je pjevač biološki otac njenog sina Devina.

Upravo zbog dugogodišnjeg suđenja sa pjevačem Mirjana je postala poznata našoj javnosti.

Inače, Antonović je fatalna “divna crna žena” iz najpoznatije pjesme Krunoslava Kiće Slabinca, dirljivom objavom oprostila se od preminulog hrvatskog glazbenika.

Početkom 70-ih Kićo je boravio u SAD-u, bile su to njegove najplodnije godine.

Nije slučajno da ih je proveo s Mirjanom Antonović, ženom od koje je s pjesmom “Zbog jedne divne crne žene” napravio “prvu damu Jugoslavije”, ali ne prije nego što mu je fatalna crnka slomila srce.

Mirjana je Kiću osvojila ljepotom i bez puno razmišljanja odlučio joj je posvetiti pjesmu. Tekst je napisao u avionu kada se vraćao za Zagreb, a muziku je napisao već dan kasnije.

Medijima je ispričala da je pak Miroslava Ilića upoznala 1984. godine za vrijeme njegove turneje po Americi. Upoznala ih je kaže Lepa Brena. Tada je počela njihova dvogodišnja veza iz koje su dobili sina Devina.