Bolna ispovijest majke influenserke Kike: “Baka Prase je pitao ‘još si živa, još se nisi ubila'”

Influenserka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život 8. decembra 2021. godine, a njena majka Nataša Đukić Veličković smogla je snage da progovori o gubitku mezimice.

Kako je istakla Kika je snimala uglavnom klipove koji bi uveseljavali njene pratioce Kikamone.

Uvijek je gledala na to da uveseli ljude. Ko god je pogledao video mogao je to da shvati. Nije voljela da ona i oni koji se bave tim poslom prave drame, već da oraspolože ljude. Trudila je se da sve što uradi bude iskreno. Nije voljela da se djeca truju lošim mislima. Na nekim snimcima je i mene tjerala da pjevam.

Problemi su počeli 2019. godine kada je objavila video ‘Fuj’. Prijatelji su je molili da nešto uradi zbog sukoba jutjubera koji je nastao snimanjem ‘Klik bejt’. Dvije sedmice se lomila jer nije željela da se miješa i kada je to uradila nastao je pakao. Odmah je počela frka. Tada su krenuli napadi od Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i njegovih fanova“, kaže Nataša i dodaje da je taj horor trajao godinu i po dana, prenosi Nova.rs.

Naime, kako je objasnila Nataša, Kika je te godine, bila pozvana da zajedno sa Bogdanom gostuje u jednoj emisiji, gdje je ona pokušala, da ukaže koliko u nekim situacijama, oni koji se bave njihovim poslom mogu loše da utiču na djecu.

Prvo što se desilo u bekstejdžu bilo je da je Bogdan umjesto da joj kaže zdravo rekao: ‘Šta ti si još živa, još se nisi ubila?!’. A po završetku emisije, prišla mu je jedna od zaposlenih rekla mu: ‘Bio si super, riješio si je’. Na šta je on njoj rekao da mu pošalje snimak.

Htjela sam i ranije da ga prijavim, ali kada sam i to čula, bila sam rješena da to uradim. Ispalo je da je Kika tu namještena, da bi se on iživljavao. Međutim, Kristina mi to nije dozvolila. Rekla je nemoj mama to su ipak djeca, ona ne shvataju da je on manipulator da sve to radi zbog para.

Jednog dana će shvatiti koliko je manipulisao njima. Po sistemu: ‘Oprosti im Bože ne znaju šta rade’, to su bile riječi mog djeteta”, kaže Nataša i dodaje da je Kika, zapravo tim gostovanjem u toj emisiji pokazala ko je i kakva je osoba.

Kako je navela, nakon toga, bilo je toliko šikaniranja, od strane njegovih pratilaca, da Kika nije mogla da izađe iz stana, a da je neko ne prozove.

Zvali su je ‘Kita’, jednom prilikom neki mladić je zamolio da se slikaju, za tri minuta na storiju Bake Praseta objavljena je slika i potpis: ‘Vidi paćenica moli ljude da se slikaju s njom’. Ispod prozora su vikali: ‘Kurvo ubij se!’. Na stanici su je zvali ‘Kito’.

U trenutku je prestala da izlazi. Sjedila je kući i bukvalno udarala glavom u zid. Ni kriva ni dužna…”, prisjeća se Nataša tih dana.

Majke Kike Đukić je ispričala i da je preminula gejmerka izgubila oca kada je imala dvije godine i da je tada počela da igra igrice.

Uvijek se izdvajala od ostale djece, ona je sa dvije godine počela da igra igrice, prvo ‘Farmu’, posle je igrala ‘Zumu’. Kasnije su bile druge igrice koje su zahtjevale malo jači kompjuter.

Kupili smo i to, a potom u njemu dodavali komponente. Sa 15 godina je počela da snima, godinu dana kasnije je već postala poznata. Ona je jedina djevojka sa Balkana koja je bila u Kopenhagenu na takmičenju CS GO igrice”, objašnjava majka.

Dodaje da je Kika znala i po 40 sati da strimuje.

Nju je dva miliona ljudi proganjalo, ispijali joj ono malo duše što je imala. Nije mogla da spava, obratili smo se psihijatru, psihologu bila je i kod psihoterapeuta. Preporučili su joj da uzima bensedin ujutru i uveče. Koliko god da se trudila nju je to izjedalo. Ubijalo je polako. Ispijali su joj ono malo duše što je imala”, objašnjava Nataša.

Dodaje da je Kika provodila dan za spavanje noć za rad.

Znala je da, kada se posvađa sa dečkom, da zagrebe ruku i da na fotošopu iscenira kao da je isjkela vene i da kaže ubiću se… Jednom, kada se posvađala sa dečkom, prijetila je da će da skoči s mosta, i onda je čekala da se on pojavi. Vjerujem da je na taj način privlačila pažnju. Vjerovala da će tako da zadrži nekoga. Ona se ne bi ubila na moj rođendan”, kaže nesrećna majka.

Kako je istakla ne može da optužuje trenutno nikoga za smrt svoje kćerke jer je istraga u toku.