Azur Terzić nakon buđenja iz komebodrio reprezentaciju BiH, prvim riječima proslavio pobjedu

Azur Terzić, mladi košarkaš koji je pronađen sa slomljenom kičmom iza tržnog centra u Cazinu, probudio se prije nekoliko dana iz kome i već sinoć je bodrio iz bolničkog kreveta reprezentaciju BiH.

Terzić je, kao što smo i naveli, prije više od mjesec dana pronađen ispred jednog ugostiteljskog objekta u Cazinu sa slomljenom kičmom, a porodica i prijatelji smatraju da se iza svega krije teško krivično djelo, te da je Azur krvnički pretučen.

Dok traju procesi tužilaštva, Azur je smogao snagu i bodrio košarkaše BiH koji su sinoć u Sarajevu upisali veliki trijumf u borbi za Svjetsko prvenstvo.

Mladi košarkaš Igman Burcha s Ilidže proslavio je trijumf i prva riječ nakon buđenja iz kome bila je “pobjeda”.

Tu informaciju prenio je njegov prijatelj Haris Samardžić.

Prvu četvrtinu utakmice smo u vodstvu. Azur mi je rekao da pozdravim sve njegove ljude i zahvalim se za svu podršku i pozdrave koje mu prenosimo. Naš maneken se oporavlja, večeras uz našu kosarkašku reprezentaciju – i zove nas poslije tekme i prve riječi su: POBJEDA.

Bit će tvoje sve pobjede, ako Bog da, košarkaške i životne! Sutra, i od sutra svake iduće subote, igramo utakmicu podrške našem šampionu“, navodi Haris na Facebook profilu.

Inače, sutra se u KSC Ilidža igra duel između Igman Burcha i Sparsa, a susret (18:30) će proteći uz veliku podršku Azuru Terziću.