Oglasio se Adil iz Gradačca koji je napustio Zvezde Granda u suzama

Prošle subote počela je nova sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu “Zvezde Granda”, a veliku pažnju gledalaca privukao je Adil Kurtić.

Ovaj simpatični konobar iz Gradačca zbog srušenih snova o pjevačkoj karijeri plačući je napustio scenu najgledanijeg šoua i osvojio brojna srca gledalaca.

Do sada se nije bavio pjevanjem, ali je Adil želio da svoj talenat pokaže u popularnom muzičkom takmičenju.

Ipak, nije očekivao da neće zadovoljiti kriterijume žirija, te je sa samo dva glasa – od Marije Šerifović i Đorđa Davida, plačući napustio šou, piše nova.rs.

Umoran sam, nisam spavao cijelu noć. Uzbuđenje, stres… Toliko sam čekao da dođem ovdje, i…”, rekao je Adil kroz suze, što je dirnulo Mariju koja je htjela da ga uzme, ali bezuspješno, jer Saša Popović nije bio za mijenjanje pravila zbog pokazanih emocija.

Nemoj, nemoj, čekaj. Polako, mačko“, poručio je Đorđe takmičaru koji nije mogao da sakrije razočarenje zbog nastupa u koji je ulagao velike nade.

Kad smo zadnji put imali muškarca koji plače, bre, čoveče. Jesi lud? Ajde ja ću da ga uzmem“, poručila je Marija.

Njegov nastup pogledajte na linku ispod na 33:04.

Mada je imao veliku podršku Marije, Đorđa i ostalih članova žirija, takmičar je sa knedlom u grlu i kroz suze napustio takmičenje, zbog čega su društvene mreže izgorjele.

Lavinu emocija pokrenuo je ovaj talentovani momak, koji i dalje nailazi na ogromnu podršku na društvenim mrežama, zbog čega se i sam oglasio na Instagramu.

Šta da kažem ljudi? Hvala svima. Neopisiv je osjećaj stati na ovu scenu.Nisam prošao dalje, šta da se radi…Ne želim da se vadim, ima naravno grešaka. Hvala Mariji Šerifović koja mi je dala vjetar u leđa i Đorđu Davidu isto. Ma hvala svima, a suze k’o suze, takav sam jednostavno. Ljubim vas”, istakao je Adil na svom Instagram profilu, što je naišlo na ogromnu podršku ljudi širom regiona.

“Ništa nije izgubljeno, sad jako“; “Glavu gore, doći će tvoje vrijeme“; “Nije kraj, uz tebe smo“, samo su neki od komentara podrške na mrežama.

Bilo je tu i drugih negativnih komentara poput toga da je otišao u Srbiju da plače i da je sramota za naciju, ali su to skoro pa isključivo uvijek bili anonimni komentatori.

Adil je objavio i snimak sa audicije na kojoj se predstavio pjesmom “Odiseja“ Lea Martina.