Video/ Slavni britanski voditelj ugostio Ivanu Knoll i katarskog biznismena koji je kritikovao

Slavni britanski voditelj Piers Morgan u svojoj emisiji ugostio je najpoznatiju hrvatsku navijačicu Ivanu Knoll.

Istakao je odmah na početku da su njeni outfiti privukli pažnju cijeloga svijeta, uključujući i Katarane.

Moju sljedeću gošću mogli ste vidjeti u publici na utakmicama Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, odjevenu u prepoznatljive bijelo-crvene kvadratiće. Njezini outfiti privukli su pažnju mnogih, uključujući i lokanih Katarana.

Bi li bivša Miss Hrvatske Ivana Knoll, koju su mediji proglasili najseksi navijačicom Svjetskog prvenstva u Katru, trebala poštovati katarsku kulturu dok je u zemlji?”, upitao se prije nego što se Knoll priključila u eter videom.

Zanimljivo je da se razgovoru pridružio i katarski poduzetnik Mohammed Hassan Al-Jefairi, koji je nedavno kritizirao Ivanine outfite na Twitteru, piše Dnevnik.hr.

Na pitanje je li naišla na ikakav otpor i kritike zbog svojih golišavih izdanja u Katru, Ivana je odgovorila: “Ne, da budem iskrena, vrlo sam iznenađena i sretna što su prihvatili moj način odijevanja i mnogi Katarci žele se fotografirati sa mnom, uključujući žene i djecu.”

Voditelj je upitao i što kaže na mišljenje nekih Kataraca, uključujući i njegovog drugog gosta, o tome da bi trebala nositi više odjeće u znak poštovanja prema katarskoj kulturi.

Nisam imala nijedno loše iskustvo i jako sam sretna što su me prihvatili”, potvrdila je Knoll.

Piers se zatim obratio katarskom biznismenu i upitao ga o njegovu tvitu u kojem je poručio da Ivanu Katarci masovno fotografiraju jer je žele prijaviti, a ne zato što im se sviđa kako izgleda.

Kataranima je čudno vidjeti da se neko tako odijeva u našoj zemlji. Moguće je da su je neki prijavili i moguće je da on nije znala za to, pa sam mislio da je to dobar način da joj pokažem drugu perspektivu, kako je doživljavaju ljudi koji se ne slažu s njezinim načinom odijevanja.

Niko joj neće prići i reći joj nešto u lice jer smo se navikli imati turiste iz raznih zemalja, Katar je multinacionalna zemlja posljednjih 15 godina. Možda je ovo dobra prilika da je pozovem da proba i našu tradicionalnu odjeću, mislim da bi joj lijepo stajala”, poručio je Mohammed.

Voditelja je na kraju zanimalo i smatra li Knoll da bi se trebala odijevati kako god želi jer je tako dopušteno i u njezinoj zemlji.

Poštujem svaku zemlju i kada sam se ovdje raspitivala o pravilima, lokalci su mi potvrdili da se mogu oblačiti kao i inače jer rade iznimke zbog Svjetskog prvenstva. Zato sam odlučila nositi svoje outfite, jer sam dobila odobrenje lokalaca”, kazala je.

Prisjetila se kako su joj na posljednjoj utakmici prišle žene s hidžabom i njihova zajednička fotka postala je viralna.

Mislim da je sjajno što međusobno prihvaćamo da smo različiti”, zaključila je Knoll, a Piers se složio s njom te je pohvalio svoje goste za međusobno poštovanje koje su pokazali u emisiji.

Ivanino gostovanje možete pogledati u videu u nastavku od 41. minute.

Inače, Knoll je na Svjetskom prvenstvu u Katru privukla pažnju brojnih svjetskih medija i ponovno si je osigurala nadimak najpoznatije hrvatske navijačice.