U 30. godini preminula poznata odbojkašica, prije samo dva dana objavila dirljivu poruku

Paula Borgo, bivša odbojkašica koja je branila boje Brazila, preminula je u 30. godini života nakon kratke i teške bolesti.

Penzionisala se u septembru prošle godine, a nakon što joj je dijagnosticirana teška bolest.

Samo dva dana prije smrti oglasila se na Instagramu, te podijelila emotivnu poruku u kojoj je otkrila da slavi godišnjicu braka sa svojim suprugom:

Prošao je i naš 5. dan, a ja nisam bila dovoljno dobro da bih uopće mogla pričati. Proveli smo 5. dan u bolnici, brinuo si se za mene i govorio mi koliko me voliš.

Čula sam toliko priča o muževima koji su napustili svoje žene kada su razboljele, Carlos je bio potpuno drugačiji, pokazao mi je koliko me voli, pokazao mi je da je on čovjek kojeg mi je Bog poslao.

Ljubavi, imam toliko dobrih stvari za reći o tebi, toliko tekstova za napisati o tvom karakteru, toliko lijepih fraza za reći o biću kakav jesi, ali neću dužiti.

Samo želim da svako ima privilegiju da ima Carlosa u svom životu, sina poputa Carlosa, surpruga, brata i Carlos bi zasigurno bio sjajan otac”, napisala je Borgo u posljednjoj objavi na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Paula Borgo (@anapaula8borgo)

Nažalost, dva dana kasnije stigla je tužna vijest, a od nje se dirljivim riječima oprostila i Svjetski odbojkaški savez:

Počivaj u miru, Paula Borgo. Saučešće porodici, prijateljima i obožavateljima. Donijela si puno sreće ovom svijetu i uvijek ćemo te se sjećati. Tvoje hrabro srce bit će upamćeno”, poručili su.