Zanimljiva objava restorana “Brajlović”: Je li Mel Gibson u Sarajevu ili Las Vegasu?

Na Instagram profilu restorana “Brajlović” u Sarajevu objavljena je fotografija uposlenika s čovjekom koji podsjeća na slavnog glumca Mela Gibsona.

Našalili su se i naveli da se vrše pregovori oko snimanja seta kod njih u restoranu.

U društvu s najvećom facom Holivuda. Pregovori oko snimanja akcijskog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobati“, napisano je u opisu fotografije uz oznaku fan stranice Mela Gibsona.

Ubrzo su brojni mediji u susjedstvu objavili da je Mel Gibson došao u Sarajevo, ali slavni glumac otprilike u tom periodu viđen je u Las Vegasu.

Menadžment popularnog restorana morao bi biti svjestan koliku popularnost uživaju i da se ovakve stvari vrlo lako mogu pogrešno protumačiti. Ipak, na kraju su ostavili kratku poruku kojom pokazuju da je riječ o šali.

Očito je da tip na slici nije Mel Gibson, a još se ne zna ko je osoba sa fotografije, ali komentari ispod slike su urnebesni.

“Lik vas je uzeo na foru, besplatno je jeo i pio”; “Ako je ovo Mel Gibson, ja sam Brad Pitt”; “Mel Gibson iz Foče”; “Ovo je Mel Gibson poslije jedne nedjelje u Bosni”; “Mel Gibson za sirotinju”; “Ovaj više liči na Dragana Dabića nego na Mela Gibsona”; neki su od komentara na Instagramu.

Je li Mel Gibson u Sarajevu ili Las Vegasu