Ivana Knol napadnuta u Grčkoj od strane ljubomorne žene

Ivana Knol, najpoznatija hrvatska navijačica, doživjela je neprijatnost na ljetovanju u Grčkoj kada ju je jedna žena napala u lokalu.

Povod za to je, kako ona kaže, to što je partner dotične odmjeravao lijepu Hrvaticu.

O svemu tome ona je obavijestila svoje pratioce na Instagramu.

Napadnuta sam od strane nepoznate žene četrdesetih godina dok sam pila piće s prijateljima, misleći da mi ne treba obezbjeđenje u ovoj lijepoj, bezbjednoj zemlji.

Razlog zašto me je napala je zato što je njen partner gledao u mene kada sam ulazila u bar. Ona me je sama čekala 3 sata u kafiću dok ne završim i napala me. Ja je nisam čak ni primijetila u baru.

Srećom, moja dva prijatelja su je uhvatila i držala dalje od mene. Bila je toliko luda da je govorila da će da me ‘ubije’.

Dobra stvar je da je policija došla poslije sat vremena i priveli su je. Ne pišem ovo da bih vam ispričala priču, već da vas pitam, žene, šta je s vama?“, počela je ona.

Poslala je i poruku svim ženama.

Kako možete biti toliko zle i ljubomorne? Kako ne razumijete da je negdje uvijek neka žena koja je ljepša, mlađa, privlačnija, pametnija, moćnija, uspješnija od druge.

Što prije prihvatite to postat ćete sretnije i bogatije verzije sebe, bit ćete kompletne, a ne ljubomorne.

Ne cijenite sebe na osnovu muškarca, zato što su oni tu samo da vam daju snagu ili glavobolju, to zavisi od vašeg izbora. Ali nisu tu da vas vrjednuju“, napisala je ona.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot