BH Fanatikosi i legende reprezentacije BiH u Zenici igraju humanitarni meč

BH Fanatikosi su u saradnji sa udruženjem “Pomozi.ba” organizirali humanitarni spektaktl u Zenici.

Naime, radi se o humanitarnoj utakmici navijačke skupine i legendi naše fudbalske reprezentacije, koji će činiti ekipu Udruženja “Pomozi.ba”.

Utakmica je zakazana za 21. mart u Zenici, s početkom u 15 sati.

Sa jedne strane, navijači bh. reprezentacije, isti oni koji su godinama pratili i bodrili sve naše reprezentativne selekcije na stadionima i u dvoranama širom svijeta, a sa druge strane ekipa Udruženja Pomozi.ba.

Ekipu Pomozi.ba će činiti legende bh. fudbala, među kojima će biti Senijad Ibričić, Zlatan Bajramović, Zlatan Muslimović, Kenan Hasagić, Elvir Bolić, Elvir Rahimić, Darko Maletić, Bruno Akrapović, Avdija Vršajević, a svoj dolazak trebaju potvrditi i Sergej Barbarez, te Vedad Ibišević, kao i mnogi drugi igrači iz sjajnih generacija koje je naša selekcija imala.

Kako je saopćeno iz Pomozi.ba, BH Fanatikosi i legende će odigrati utakmicu jedni protiv drugih, za čast, za prestiž, ali će igrati i zajedno za sve Bosance i Hercegovce, kojima je potrebna pomoć za liječenje.

Sav prihod od ulaznica i sponzora, koje je Pomozi.ba pozvalo da podrže ovaj humanitarni spektakl, ići će u humanitarne svrhe, tačnije u Fond Udruženja Pomozi.ba, namijenjen za liječenje oboljelih bh. građana.