Otac pjevačice uz Bijeljine ide u Dubai da sazna kako je poginula

Pjevačica i pravnica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, a njen otac, inače pripadnik MUP-a RS je obećao da će i sam da se uključi u istragu.

Budući da je rekao da sumnja da je njegova nasljednica imala napad astme i da je zato pala sa sprata, mnoge su intrigirali detalji.

Ipak, Nebojša Lazić ne želi do daljeg da priča, odnosno dok ne prođe 40 dana od dana sahrane.

Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumijevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osjećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana.

Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi”, počeo je Lazić.

Spomenuo je i Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite”, napisao je on na Facebooku.