Oglasio se menadžment Dine Merlina nakon što mu je sinoć pozlilo

Menadžment Dine Merlina oglasio se nakon što mu je sinoć pozlilo na Baščaršiji.

Kako navode, “čarobnjak” se osjeća dobro, a bilo mu je muka.

Dalje dodaju da se nalazi kod kuće u Sarajevu, a među Merlinovim prijateljima kruži šala da je pojeo previše baklava za Bajram.

Podsjetimo, hitna pomoć odvezla je u četvrtak navečer Dinu Merlina iz njegove trgovine “Magaza” koja se nalazi na Baščaršiji.

Uz njega je bila i kćerka Naida koja je inače njegova lična asistentica te ga je sinoć pratila do kola hitne pomoći.

Dino Merlin je u decembru održao četiri koncerta u Areni Zagreb. Za nastupima ovog muzičara i dalje vlada veliki interes u cijeloj regiji i Merlin uživa veliku popularnost.

U jednom periodu života ipak mu nije sve išlo od ruke i suočio se s depresijom te je o tome govorio u jednom intervju i podijelio je svoje iskustvo.

U jednom razdoblju svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju. To ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da sam bio nizašto”, ispričao je Dino Merlin, prenosi Blic.

Dodaje kako je tada zbog bolesti razmišljao o tome i da se prestane baviti muzikom.

Apsolutno me ništa nije zanimalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam htio napustiti muziku i svašta mi je tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao”, kazao je muzičar koji se nakon tog teškog perioda vratio muzici i snimio je 2000. godine album “Sredinom”, na koji je jako ponosan.